Betöltés...

Brother HF27 Varrógép

Ár: 137.920 Ft

Az új HF27 varrógép modell a legfejlettebb elektromechanikus varrógép modell, amely 27 féle haszonelvű és dekoratív öltést, automata gomblyukat hajt végre egy lépésben. A Brother HF27 ideális varrógép az otthoni varráshoz, és nagyon alkalmas azok számára, akik nem feltétlenül varráskedvelők, de mégis szeretnének egy olyan gépet, amely több öltéssel és beállítási lehetőséggel rendelkezik, amikor varrni valamit., mint az alap.

Ennek a gépnek 27 féle varrása van, amelyek között találunk egyenes varrásokat, cikk-cakk varratokat, láthatatlan szegélyvarrásokat, átfedő varratokat, rugalmas varratokat, szatén varratokat és dekoratív varrásokat, amelyek mindegyike a kívánt szélességre és lépésre állítható. Az öltések széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférjen bármilyen szabási vagy dekorációs projekthez. A modern technológiának köszönhetően a vízszintes váltóval ez a gép lehetővé teszi a tekercs nagyon gyors cseréjét, ami a munkasebesség növekedéséhez vezet. Az orsó átlátszó borítása segít, hogy előre láthassuk, mikor kész a cérna, és nagyon megkönnyíti az orsó karbantartását és tisztítását. Ezen kívül, hogy segítsünk a használónak, ez a gép tűbefűző rendszerrel is rendelkezik, ami nagyon hasznos, ha sok munkánk van és gyakran cseréljük a színt, vagy a régebbieknek és azoknak, akik viselnek szemüveg.

A Brother HF27 -ben LED világítás van, fehér fény, sokkal jobb és az izzót is eltávolították, nincs több probléma, ha elfelejtjük, hogy az autó be van kapcsolva, és az áramfogyasztás is nyilván kisebb. A széles öltésválasztéknak és az önbeálló nyomótalpnak köszönhetően a vékonytól a vastagig az anyagok teljes skálája varrható ezzel a géppel.
Ezzel a géppel, cipzárral és gombokkal varrhat anélkül, hogy bármilyen kiegészítőre lenne szüksége, és akár egyszerű hímzést is végezhet.
Ha kezdő vagy, de szeretnél többet megtudni a varrás titkairól, vagy ha csak alkalmanként varrsz, de ha jó szerszámra vágysz, akkor a Brother HF27 varrógép minden bizonnyal a megfelelő modell az Ön számára, és nem is sejti. elégedettség..  Tartozékok:
gomblyuk varrótalp, cipzáras varrótalp, gombvarrótalp, láthatatlan szegélytalp, csavarhúzó, 3 orsó, 3 db tartalék tű készlet, dupla tű díszöltésekhez 2 színben, extra papiota nyél 2 színben varráshoz, kellemes hímzéshez és foltvarráshoz „J” cikk-cakk láb (a gépen), „A” gomblyuktalp, „I” cipzáras láb, „M” gombtalp, láthatatlan öltésláb, kiegészítő orsószár, orsóütközők (különböző méretekben, orsó (az egyik gépre szerelt)) , Dupla tű, Tűkészlet (90/14 tű), Varrókészülék, Tisztítókefe, Ovális csavarhúzó, Kemény ház, Lábpedál.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Brother HF27 Varrógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: