Betöltés...

simplehuman ST4000 Cleanstation, tisztítóállomás okostelefonok számára (szálcsiszolt)

Ár: 99.990 Ft

Amint a Cleanstation UV-s fertőtlenítőbe helyezi a telefont, az automatikusan leereszti az omni-lux kamrába,
A fertőtlenítő kamrában 30 nagy intenzitású UV-C LED lámpa erősen visszatükröződő alumíniumot használ, hogy az UV-sugarak a telefon teljes felületét elérjék.
30 másodperc alatt tisztít-fertőtlenít: Elég gyors ahhoz, hogy egy kézmosás közben is használható legyen a telefon számára.
Semmi sem kerüli el a fényt: A 30 UV-C LED-et omni-lux™ kamránkban elpusztítja a kórokozók 99,9%-át a telefon teljes felületén.
Érintésmentes, kórokozó mentes: A telefont egy lift automatikusan leengedi, majd újra felemeli, amikor elkészült – mindezt anélkül, hogy Ön megérintené a készüléket.
Biztonságos: Egy sor optikai érzékelő automatikusan kikapcsolja az erős UV-C LED-eket, ha szabálytalan mozgást észlel.
Mindehol használható: Úgy terveztük, hogy mindenhol használható legyen: sok száz mérnöki órát töltöttünk azzal, hogy minimalizáljuk a tisztítóállomás lábnyomát.
Pontosan ott lehet, ahol Önnek szüksége van rá, pl.egy ferkventált helyen a mosogató mellett vagy a bejárati melletti asztalon, minimális helyet foglalva.
Tartsa a Cleanstation telefon tisztítóállomását a pl. kézmosó vagy mosogató mellett, hogy miközben kezet mos közben fertőtleníti telefonját is.
Együtt még tisztább: Használja a szenzoros szappanadagolóink mellett a teljesen érintésmentes telefontisztítási és kézmosási rutin érdekében. Együtt, tényleg még tisztább!
Anyaga: kiváló minőségű rozsdamentes acél, szálcsiszolt
Kapacitás: 165,8 mm x 84,5 mm x 13,0 mm-ig használható (pl: iPhone 13 to iPhone 13 Pro Max - vékony tokkal)
Tartlamaz: hálózati adapter tápegység és használati útmutató
Méret (termék): 19,20 x 11,40 x 5 cm (mag x szél x mély)
Méret (doboz): 11,10 x 26,60 x 17,10 cm (mély x mag x szél)
Súly: 0,57 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "simplehuman ST4000 Cleanstation, tisztítóállomás okostelefonok számára (szálcsiszolt)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: