Betöltés...

Samsung DW60A6092BB Teljesen beépített 14 terítékes mosogatógép

Ár: 202.090 Ft

Könnyen mozgatható sínrendszer:
Könnyebben és biztonságosabban húzhatod ki az edényekkel teli kosarat. A Könnyen mozgatható sínrendszer golyóscsapágyazást használ, amely kisebb súrlódást okoz, így a kosarak kis erőfeszítéssel simán csúsznak ki és be, még akkor is, ha nehéz edényeket tartalmaznak. Minimálisra csökkenti a tárgyak kiesésének kockázatát, mivel kevésbé rázkódik.

Rugalmas terhelés
Könnyebben és biztonságosabban illeszkedik a különböző edényekhez, poharakhoz és csészékhez. A középső állványon lévő fogók szöge a mögötte lévő karral 3 fokozatban állítható. Az alsó állvány fogai szintén lehajthatók, hogy a nagyméretű edények is elférjenek. A pohártartó pedig biztonságosan tartja a kényes tárgyakat, például a talpas poharakat.

Könnyű beállítás
Helyezz könnyedén különböző méretű és típusú edényeket a mosogatógépbe! Egyetlen érintéssel, a könnyű beállítás funkció segítségével le- és felfelé tudod mozgatni a felső tárolókosarat. Azáltal, hogy több helyet teremtesz az alsó tárolóban, különféle méretű és formájú edényeket tehetsz be, beleértve a magasabb edényeket, a széles tálakat és nagy tányérokat.

Átalakítható fém 3. tálca
Használd ki jobban a mosogatógép helyét! A felső, átalakítható fém 3. tálca külön területet biztosít az evőeszközöknek és konyhai eszközöknek, így több helyet szabadít fel az alsó állványokon. Ez azt is jelenti, hogy a tárgyak könnyedén be- és kirakodhatók, különösen mivel levehető és bárhová áthelyezhető.

Csodásan egyszerű, mindig hatékony
Spórolj energiát, időt és fáradságot a legkülönfélébb edények tisztításával. Magas energiahatékonysági besorolással rendelkezik, mégis hatékonyan tisztítja az edényeket. Kosarai simán és könnyen csúsznak ki és be, és rugalmasan konfigurálhatók, hogy sokféle méretű edényt be lehessen tenni.

Magas energiahatékonyság
Használj kevesebb energiát, és mégis tisztítsd hatékonyan a piszkos edényeket a 2021-es új európai energiacímkézési rendszer alapján megállapított D/E* energiahatékonysági besorolással! Bizonyítottan kevesebb energiát fogyaszt, anélkül, hogy romlana a mosogatás teljesítménye.

Automatikus nyitás
Élvezd a csillogó edények látványát minden alkalommal az Automatikus nyitás funkciónak köszönhetően! Az öblítés és szárítás befejeztével, az ajtó automatikusan, 10 centiméterre kinyílik, hogy kiengedje a beszorult gőzt. Gyorsabb és jobb szárítási eredményt nyújt, mint a hagyományos módszerek, különösen műanyag és kisebb tárgyak mosogatásakor.

Higiénikus ápolás
Öblíts higiénikusan, hogy eltávolítsd a kórokozókat és a baktériumokat! Bizonyos programoknál* a Higiénikus ápolás funkció meghosszabbítja az utolsó öblítést, és felemeli a víz hőmérsékletét 70°C-ra**. Ez méllyebb tisztítást eredményez, amely eltűnteti a baktériumok 99,999%-át. Így tányérjaid, evőeszközeid és edényeid mindig fertőtlenítettek lesznek.

Öntisztítás
Tartsd higiénikusan a mosogatógép belsejét, miközben pénzt spórolsz és a környezetet is véded! Az Öntisztítás funkció segítségével egyetlen gombnyomással megtisztíthatod a gép belsejét. Eltávolítja a szennyeződéseket és a szagokat okozó baktériumokat csupán víz segítségével, így nincs szükség durva tisztítószerekre.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosogatógépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 69 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Samsung DW60A6092BB Teljesen beépített 14 terítékes mosogatógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: