Betöltés...

Brother X14S varrógép

Ár: 56.270 Ft

Ha olyan gépet keres, amely készen áll mindenféle kisebb feladatra, akkor ez a gép kézenfekvő választás. A Brother X14S tökéletes azokhoz a projektekhez, ahol egyenes vonalú varrás és cikcakkolás szükséges.

A gép kézi vezérlésű, ami azt jelenti, hogy még a teljesen új varrásrajongók számára is elérhető. A varratok kiválasztása a kerek keréken keresztül történik, ahol minden varrat megrajzolódik. Az elsősorban tűzéshez használt visszavarrást az öltésválasztó kerék alatti gomb megnyomásával végezheti el, így hátrafelé varrhat. 

Mind a tömör, mind a sztreccs szövetek és az extra finom varrás a választék részét képezi. Ugyanígy a tű mindkét oldalán egymás mellé helyezhető, míg a mellékelt gomblyuk-nyomótalp segítségével finom, klasszikus gomblyukakat is készíthetünk. A varrási területet LED izzó világítja meg, amely tiszta fényt biztosít a munkához.

Itt az orsót úgy helyezik be, hogy vízszintesen feküdjön a gépben. Ez megkönnyíti a befűzést, mivel a felső szál könnyen felveszi az alsó szálat. Az átlátszó lemez segítségével nyomon követheti a folyamatot, de azt is, hogy az orsó megfelelően van-e behelyezve, és hogy kifogy-e az orsóból a cérna.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Brother X14S varrógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések