Betöltés...

Singer 3321 Talent Varrógép

Ár: 80.370 Ft

Bármi legyen is az, amit varrni szeretne: A SINGER® Talent varrógépben ehhez megfelelő társra lel. Erős és megbízható, rugalmas az öltésválasztást illetően és egészen könnyen kezelhető. Választhat következők közül: a strapabíró haszon- és sztreccsöltésektől kezdve a dekoratív díszöltésekig. Hagyatkozzon a jól bevált SINGER® technológiára.
A praktikus Talent 3321 modell 21 öltési programmal ideális alapfelszereltséget kínál a kezdők számára. Megbirkózik az összes mindennapi varrási munkával.
Ugyanakkor a kezelése is egészen egyszerű: A programok a választókerékkel könnyen beállíthatók. Csupán egyetlen kézmozdulat – és a varrási felület praktikus szabad karrá alakítható körbezáródó anyag varrásához. Ugyanilyen gyorsan és kényelmesen cserélhető az orsó vagy a varrótalp is!

Ön el lesz ragadtatva ezektől a részletektől:

21 varrási programAutomatikus tűbefűzőVáltoztatható öltéshossz és -szélességTopKlick orsóSzámos tartozékKülönleges tartozékokErős fémburkolatPraktikus szabad karGyors varrótalp-csere a bepattintási funkciónak köszönhetőenExtra magas varrótalp áteresztő nyílás

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Singer 3321 Talent Varrógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: