Betöltés...

G21 Konyhai robotgép mixerhez VitalStick Pro

Ár: 21.890 Ft

G21 konyhai robotgép VitalStick Pro mixerhezA G21 konyhai robotgép 2 l-es többfunkciós edénnyel remek kiegészítője a G21 VitalStick Pro botmixernek. A konyhai robotgép nemcsak friss alapanyagok, hanem szárított élelmiszerek aprítására, szeletelésére és reszelésére is alkalmas.
A minőség a mi márkánk. A kiváló minőségű, tartós műanyagból készült tartály rendkívül ütésálló. Ne féljen a kemény ételek felaprításától, az edény játékosan tart. A matt fekete edény felső fedelén egy nyílás található, amellyel működés közben behelyezheti az ételt. Mostantól már nem kell minden összetevő hozzáadásakor kikapcsolnia és kinyitnia a készüléket. A döngölő pontosan lemásolja a nyersanyagok hozzáadásához szükséges lyukat.
Többfunkciós segítő. A cserélhető tartozékoknak köszönhetően ételek széles skáláját tudja tökéletesen feldolgozni, mint például csokoládé, zöldség, gyümölcs, kemény sajt, zsemlemorzsa és még sok más. A különféle tartozékokkal ellátott edény a szeletelésben, reszelésben, aprításban, kockázásban segít. Kisebb mennyiségű nyersanyaggal külön-külön használja az aprítókéseket, és helyezzen kettőt egymásra, amikor a tartály megtelt. Így gond nélkül felapríthat egy tele tartályt fűszernövényekkel, hagymával és egyéb hozzávalókkal. A kemény munka a konyhában már régen csengett. Nem csak Ön, hanem minden hálás étkezője is értékelni fogja ezt a többfunkciós segítőt.
Termék részletek:

Tartály térfogata: 2 l
Döngölő
A tartály átmérője: 18,5 cm
Magassága fedéllel: 25,5 cm
Magasság fedél nélkül: 15 cm
Súly: 2,4 kg

Kiterjesztések:

Két vágókés
Szeletelő és reszelő korong
Kocka korong
Műszaki információk:
Keverők, darálók, robotok és egyebek: Keverők
Színes kialakítás: fekete
Súly (kg): 2.4
Anyaga: Műanyag


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "G21 Konyhai robotgép mixerhez VitalStick Pro" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
G21