Betöltés...

2 az 1-ben hordozható elektromos légfúvó, porszívó funkcióval, multifunkcionális, 7 tartozékkal, 4000 mAh akkumulátorral, gyorstöltéssel, 84000 RPM, 2 sebességgel, billentyűzet, PC, laptop, a

Ár: 16.861 Ft



Többfunkciós fúvó 4 az 1-ben: készülékünk négy funkcióval rendelkezik (fújás, Porszívózás, felfújás és porszívózás). Segítségével különböző elektromos eszközökből, például billentyűzetből, laptopból, számítógépes egységből, légkondicionálóból, fotóobjektumból stb. Ez is a funkciója a szívás, amely nagy segítség lehet A Kis és keskeny terek, mint például az autó, küszöbök, dupla üvegezés asztalos, polcok stb.a harmadik funkció a felfújás, ez könnyen felfújja a felfújható matracot, a karikát vagy a strandlabdát. Az utolsó funkció a vákuum, amely segít a helytakarékosságban, a zsákok porszívózásában különböző tárgyakkal, például paplannal, terjedelmes ruhákkal stb.
Erőteljes szívás és fújás: a nagy teljesítményű, 70 W-os és 55 000 fordulat / perc sebességű kefe nélküli motorral 5000 Pa nagy fújóteljesítménnyel rendelkezik.
Nagy 6000 mAh akkumulátor és gyors töltés: A C típusú töltőkábellel 2 óra alatt teljesen feltöltődik, és a választott sebességtől függően 15 és 30 perc között működhet, három sebességgel.
Hordozható: kis mérete, mindössze 18x16 cm, súlya körülbelül 500 gr., könnyen hordozható és használható mind az autóban, mind az otthonban vagy az irodában.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "2 az 1-ben hordozható elektromos légfúvó, porszívó funkcióval, multifunkcionális, 7 tartozékkal, 4000 mAh akkumulátorral, gyorstöltéssel, 84000 RPM, 2 sebességgel, billentyűzet, PC, laptop, a" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések