Betöltés...

Philips PerfectCare PSG6026/20 6000 series, 2400 W, 130 g / perc, Gőzölős, Fehér-Kék vasaló

Ár: 82.380 Ft

Ultragyors. Extra kompakt.

A PerfectCare 6000 Series a tervezésénél fogva a legjobb gőzölési teljesítményt nyújtja most teljesen megújult, kompakt kivitelben. Élvezze a gyorsabb vasalást anélkül, hogy nagy tárolási helyre lenne szükség. Garantáltan égésmentes* (*Minden vasalható ruhaneműhöz) az OptimalTEMP technológiának köszönhetően.

OptimalTEMP technológia, garantáltan nem égeti ki a ruhát

Az OptimalTEMP technológiának köszönhetően kiváló eredményeket érhet el egyetlen, ideális hőmérséklet-beállítással. Garantáljuk, hogy a vasaló soha nem égeti ki a vasalható anyagokat, ha felügyelet nélkül hagyják. Nyugodtan a ruhákon vagy a vasalódeszkán hagyhatja.

Erőteljes gőzölés a gyűrődések eltávolításáért

Erős, folyamatos gőz a vastagabb anyagok legmakacsabb gyűrődéseinek hatékony eltávolításához.

Smart Calc Clean rendszer a vasaló élettartamának megnöveléséért

Könnyedén karbantarthatja gőzállomását a Smart Calc Clean, beépített vízkőmentesítő rendszerünk, segítségével. Emlékezteti a vízkőmentesítés esedékességére, és magába foglal egy tartályt a folyamat leegyszerűsítése és biztonságossá tétele érdekében. Mivel újrafelhasználható, pénzt takarít meg, és többé nem kell extra patronokat vásárolnia.

Kompakt és könnyű az egyszerű használat és tárolás érdekében

Kis méretének köszönhetően könnyű, és egyszerűen kezelhető vasalás közben. Még a vasalódeszkán is elfér. De ne gondolja, hogy a kis méretű kivitel azonos teljesítménnyel jár. Exkluzív ProVelocity technológiánknak köszönhetően olyan erőteljes gőzállomásokat fejlesztettünk ki, amelyek könnyűek, és kisebbek, mint valaha.

1,8 l-es levehető víztartály az egyszerű újratöltéshez

Az 1,8 literes átlátszó tartály maximálisan 1,5 órányi folytonos használatot biztosít. Tisztán láthatja, mennyi víz maradt a tartályban, és a nagy betöltőnyíláson keresztül bármikor könnyedén feltöltheti a csap alatt.

A vasaló automatikusan kikapcsol, ha felügyelet nélkül hagyja

Automatikus kikapcsolás az energiatakarékosság és a nyugalom érdekében.

Biztonságos hordzár a biztonságos és egyszerű szállíthatóságért

A vasalót szilárdan az alapkészülékhez rögzítheti, hogy könnyen változtathassa a helyét a házban és csökkentse a forró vasalótalp véletlen megérintésének kockázatát.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 75 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips PerfectCare PSG6026/20 6000 series, 2400 W, 130 g / perc, Gőzölős, Fehér-Kék vasaló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: