Betöltés...

Nilfisk Easy 36V Max Porzsák Nélküli porszívó - Fekete

Ár: 117.068 Ft

A Nilfisk Easy 2 az 1-ben takarítógép kiváló teljesítményt nyújt - erőteljes álló porszívót és könnyen használható morzsaporszívót egy kényelmes csomagban.
Akár 80 percig is képes működni töltés nélkül. Nagyteljesítményű kettő az egyben porszívó Álló- vagy morzsaporszívó? Most nem kell választania. Bemutatjuk az új Nilfisk Easy kettő az egyben porszívót, mely mindkét feladat legjobbját nyújtja. Nagyobb takarítási munkákhoz az Easy-t úgy tervezték, hogy bármilyen helyen könnyen kezelhető és manőverezhető legyen. A bútorok alatt és más sötét területeken világító, beépített LED-es lámpával segíti a takarítást.
Kisebb tisztítási munkákhoz egyszerűen nyomja meg a gombot, és vegye le a morzsaporszívót. Így könnyedén eltávolíthatja
a port és szennyeződést gyakorlatilag bárhonnan. Kicsi, kompakt kialakítás, vezeték nélküli használat. Akár 80 perces üzemidőt vehet igénybe, és így kategóriájában a piac egyik legjobb gépét kapja. Legfeljebb 0,6 liter port vagy szennyeződést képes eltárolni.Tökéletes gyors tisztítás elvégzéséhez - Akkumulátoros 2 az egyben tisztító, amely álló- vagy morzsaporszívóként működik.Mindennapi használatra tervezték - Az első LED-es lámpa, a három sebességfokozat és az akkumulátor jelzőfénye teszi az Easy porszívót nagyszerűvé mindennapi használatraHárom különböző méretben (20 Vmax, 28Vmax és 36Vmax) kapható, hogy a megfelelő tisztítóteljesítményt biztosítsa az Ön igényeinek megfelelőenTökéletes minden háztartáshoz - Használja első porszívóként egy kisebb háztartásban vagy második tisztítóként nagyobb házban

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Nilfisk Easy 36V Max Porzsák Nélküli porszívó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)