Betöltés...

Blaupunkt STM601 Gőztisztító készülék

Ár: 50.230 Ft

Az STM601 Steam Mop egy 1500 watt teljesítményű, többfunkciós gőztisztító készülék, amely bármely otthonban használható, és minden olyan felhasználó elégedettségét kielégíti, aki értékeli a rendet, valamint az annak megtartására tervezett készülékek könnyű kezelhetőségét.

A mellékelt sokoldalú tartozékkészlettel az STM601 számos feladatot képes elvégezni, egyszerre tisztít és fertőtlenít, forró gőzzel (36 gramm gőz percenként) tisztítószerek használata nélkül. A készlet ugyanis tartalmaz egy padlófejet, két törlőkendőt, tömlőt és hosszabbító tömlőt, nejlonkefés fúvókát, alátéttel ellátott fúvókát, hosszú résfejet, ablaktisztító fúvókát kollektorral és még egy vasalótartozékot is. Egy adott termék kiválasztása garantálja a fapadlók és szőnyegek, valamint a csempék, üvegek, csempehézagok, kárpitok, ablakok és konyhai berendezések hatékony tisztítását. A kétfokozatú gőzfejlesztő funkció gondoskodik arról, hogy minden szennyeződés egy pillanat alatt eltűnjön.

Az készülék előnye, hogy súlya mindössze 2,5 kg, ami miatt az STM601 használata még a kevésbé erősek számára sem megerőltető, és sokkal könnyebben mozgatható szobáról szobára. A hosszú, 3 méteres tápkábel lehetővé teszi, hogy hatékonyan rendet tartson egy nagy szobában vagy konyhában anélkül, hogy egy másik konnektorba kellene dugnia.

Egygombos működtetés, 360 ml-es víztartály és szárazonfutás elleni védelem teszi teljessé a kezelési kényelmet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Blaupunkt STM601 Gőztisztító készülék" című hirdetést látja. (fent)