Betöltés...

Whirlpool WH SP70 T232 P beépíthető alulfagyasztós Hűtőszekrény, Fehér

Ár: 587.783 Ft

Élvezze a nagyobb tárolókapacitást az 50%-kal nagyobb belső térnek köszönhetően
Több helyre van szüksége az élelmiszerek tárolásához? Az 50%-kal több hely* révén nagyobb kapacitást élvezhet anélkül, hogy értékes helyet kellene feláldoznia a konyhájából. Ez azt jelenti, hogy több élelmiszert, italt és akár nagyobb élelmiszereket is tárolhat, hogy eleget tegyen a napi igényeknek, vagy a különleges eseményeknek.

Tartsa az élelmiszereket rendezetten
A Whirlpool Space Management Suite egy olyan rendszer, amely maximalizálja a hűtő-fagyasztó tárolókapacitását. Olyan funkciókat tartalmaz, mint a rugalmas polcok, a sokoldalú fiókok és a mozgatható, ajtóban élvő polcok, amelyek könnyen beállíthatók a nagyobb tárgyak, magas palackok és terjedelmes tárolóedények elhelyezéséhez. Ez nem csak abban segít, hogy a lehető legjobban kihasználja a rendelkezésre álló helyet, hanem abban is, hogy élelmiszerei rendezettek és könnyen hozzáférhetőek legyenek!

Élvezze az intelligensebb és intuitívabb hűtési élményt!
A 6TH SENSE technológia speciális érzékelőkkel érzékeli a hűtőszekrényen belüli hőmérséklet-változásokat. Akár gyorsan kinyitja az ajtót, hogy bekapjon egy snacket, akár egy nagy bevásárlást pakol be, a rendszer automatikusan visszaállítja a megfelelő hőmérsékletet, így biztosítva, hogy az élelmiszerek a lehető legjobb minőségben maradjanak meg.

Könnyed hűtési élmény
Dobja fel otthonát a Whirlpool Total No Frost technológiájával! Mondjon búcsút a kézi leolvasztással járó stressznek, és felejtse el a páralecsapódást a hűtőszekrényben. Innovatív rendszerünk megóvja hűtő-fagyasztóját a jég felhalmozódásától, így több helyet, nagyobb hatékonyságot és kevesebb stresszt nyerhet.

Példátlanul sokoldalúan tárolja az összes élelmiszert
Fedezze fel a Multi Fresh Box rugalmasságát, egy testre szabható fiókot, amelyben ideális körülményeket teremthet a különböző típusú élelmiszerek számára. Akár friss zöldségeket és gyümölcsöket (3-4°C), akár tejtermékeket (2°C+), akár húst és halat (1-2°C) szeretne tárolni, csak el kell fordítania a fiók gombját, és ki kell választania a megfelelő beállítást.

Vágyik egy nyugodt konyhai környezetre?
A Zen Inverter kompresszorral csendes hűtést élvezhet, amely nem zavarja a mindennapi rutinját és a jó közérzetét. Ez az innovatív rendszer fejlett zajcsökkentési és rezgéscsillapítási technikákat alkalmaz, hogy békés és nyugodt légkört teremtsen konyhájában. Nincs többé a hűtő-fagyasztó állandó zümmögése, hanem csak a nyugodt és harmonikus otthoni környezet.


Metal Multi flow
Prémium belső megjelenés.
A formatervezés és az elegáns alumínium Multiflow kialakítás révén a hűtőszekrény még belül is értékes lesz.

Helygazdálkodás
A készülék innovatív designja biztosítja, hogy Ön könnyedén és kényelmesen tárolhassa benne élelmiszereit és italait.

Palacktartó polc
A készülék külön palacktartó polccal rendelkezik.

Üvegpolcok
Szépség minden részletben. A készülék üvegpolcai kombinálják a szépséget a funkcionalitással.

Everest
Az Everest hűtő-fagyasztó páratlan méretű belső teret kínál.

Vakáció mód
Nyugodt pihenés. A Vakáció mód segítségével készenléti állapotba helyezheti a készüléket, amíg Ön távol van.

Megfordítható ajtónyitás
Az Ön kényelme érdekében a készülék ajtajainak nyitási iránya megfordítható, lehetővé téve a balról vagy jobbról történő nyitást is.

Visszamelegedés jelzés
A Visszamelegedés jelzés mindig figyelmezteti Önt, amikor a hűtőtér hőmérséklete megemelkedik, hogy megakadályozza az élelmiszerek megromlását.

Légáramlás
A beépített ventilátor biztosítja az egyenletes légáramlást a készülék belsejében.

NoFrost
Nincs szükség a készülék leolvasztására. A NoFrost technológia megelőzi a jégképződést a belső tér páratartalmának csökkentésével.

Gyorshűtés
Gyorshűtés. Amikor új élelmiszerek kerülnek a hűtőtérbe, a készülék csökkenti a belső hőmérsékletet. A beépített szenzorok automatikusan szabályozzák a belső hőmérsékletet az energiatakarékos működés és az élelmiszerek hosszan tartó frissessége érdekében.

Kicsi polc
Az apró dolgok ideális tárolóhelye. Megakadályozza a szagok és illatok keveredését.

Total NoFrost
Nincs többé jégképződés, nincs szükség leolvasztásra.

Sajttartó
A készülék sajttartó polca tágas helyet nyújt tejtermékeinek, emellett megakadályozza a szagok és illatok keveredését.

Elektronikus vezérlés
Csúcsteljesítmény. A készülék elektronikus vezérlése mindig tökéletes teljesítményt nyújt, pontos hőmérséklet szabályozás mellett.

Energiaosztály: D
Optimális energiahatékonyság. A Whirlpool készülék D energiaminősítésével egyszerre élvezheti a nagyszerű teljesítményt és az optimális energiafogyasztást.

LED világítás
Tökéletes megvilágítás. Az energiatakarékos LED világítás segítségével könnyen megtalálhatja, amire szüksége van.

Gyorsfagyasztás
Gyorsfagyasztás. A Gyorsfagyasztás funkció 10 fokkal hidegebb hőmérsékletet állít be, mint a kiválasztható legalacsonyabb fagyasztó-hőmérséklet, hogy az élelmiszerek gyors fagyasztásával megőrizze azok tápanyagtartalmát.

Freeze Control
Az innovatív Freeze Control funkció hatékonyan védi az élelmiszerek ízét és állagát, valamint a fagyási elszíneződéseket is akár 50%-kal csökkenti.

Vezetősínen futó tárolófiók
A készülék fiókja vezetősíneken fut, ezáltal biztosítva a lágy, egyenletes mozgást.

6. Érzék technológia
Akár 30% energia megtakarítás.. A 6. Érzék technológia folyamatosan figyeli a készülék belső hőmérsékletét, automatikusan szabályozva a felhasznált teljesítményt. Költséghatékony és környezetbarát.

380 - 430 literes kapacitás
Minden szükséges helyet biztosít. Ezt a Whirlpool hűtő-fagyasztót úgy tervezték, hogy minden helyet biztosítson az ételek és italok kényelmes tárolásához.

Multifreshbox
Testreszabható fiók 3 különböző hőmérséklet-beállítással bizonyos élelmiszerek ideális tárolásához: halak és húsok (+0/2°), gyümölcsök és zöldségek (+4°) vagy tejtermékek (+2/3°).

Fresh Box+
A gyümölcsök és zöldségek akár 15 napig frissek maradnak*. *A beépített páratartalom-szabályozó gombbal ellátott fiók akár 15 napig is frissen tarthatja a gyümölcsöt és zöldséget*. (A súlycsökkenés és a vizuális minőség alapján , figyelembe véve a gyakori gyümölcsöket és zöldségeket. Belső vizsgálati eljárás.).

Zen Inverter Technológia
Élvezze a nyugalmat konyhájában, optimális teljesítménnyel, alacsony zajszinten a hűtő/fagyasztó termékcsaládunk inverteres kompresszor motorjának köszönhetően.

Push to open
Egy innovatív mechanizmus, amely lehetővé teszi a hűtőszekrény és a fagyasztó ajtajának egyszerű érintéssel és húzással történő kinyitását, lehetővé téve a hűtőszekrény beszerelését a fogantyú nélküli konyhákban is.

50% extra hely
Az új beépített Total No Frost fagyasztószekrény a legnagyobb kapacitással* kategóriájában, eléri a 394 liter nettó kapacitást a további 15 cm-es szélességnek köszönhetően, ami 50%-kal** több tárhelyet biztosít. *A konkurens gyártók által deklarált nettó kapacitás teljes összege alapján, figyelembe véve a beépített alulra szerelhető, No Frost hűtőszekrény-fagyasztó szegmenst, és a Whirlpool Corporation márkanevek alatt értékesített összes, 394 liter teljes nettó kapacitású modellre vonatkozik: Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht, KitchenAid. **összehasonlítva a Whirlpool szabványos BI 55 cm-es No Frost hűtő-fagyasztóval

Total No Frost
Örökre felejtse el a kézi leolvasztást a fagyasztóban és a kondenzációt a hűtőben. Ez a technológia megakadályozza a jégképződést a fagyasztóban és a fagy kialakulását a hűtőszekrény belsejében.

"Láthatatlan" telepítés
A zökkenőmentes kialakítást az exkluzív "láthatatlan" sínrendszer is garantálja, amely teljesen el van rejtve a hűtőszekrény ajtaja mögött.

Rugalmas palacktartók
A rugalmas palacktartó maximális rugalmasságot tesz lehetővé az ételek és italok tárolásában, köszönhetően a mozgatható talpaknak, amelyek minden polcon bárhol elhelyezhetők.

Jellemzői:
- Típus: Alulfagyasztós hűtőszekrény
- Színe: Fehér
- Digitális kijelző
- Hálózati csatlakozókábel
- Világítás
- Cserélhető ajtónyílás
- Éves energiafogyasztás (kWh/év): 205
- Hűtőtér térfogat: 295 l
- Fagyasztótér térfogat: 99 l
- Antibakteriális bevonat
- Frissentartó fiók
- Nofrost
- Beépíthető
- Zajszint: 32 dB
- Gyorshűtés, Vakáció és Parti üzemmód
- Myitott hűtőajtó- és áramkimaradás jelzés
- MultiFlow: Egyenletes hőmérséklet: szintenkénti levegő befúvás
- Prémium LED-es hűtőtérvilágítás
- 4 állítható polc a hűtőtérben
- 1 Multi Fresh Box (3 féle ételtípushoz)
- 1 nagyméretű gyümölcs-zöldségtartó
- 2 palacktartó konzol a polcokon
- 3 fagyasztófiók ( 1 könnyen hozzáférhető tálca, 2 rekesz)
- Jégkockatartó, tojástartó
- Figyelmeztető jelzés (Üzemzavar) hallható
- Jobboldali ajtószerelés, megfordítható ajtónyitás
- 2,45 m-es hálózati kábel
- Push To Open rendszer
- Szélesség: 69 cm
- Magasság: 193.5 cm
- Mélység: 55.1 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Whirlpool WH SP70 T232 P beépíthető alulfagyasztós Hűtőszekrény, Fehér" című hirdetést látja. (fent)