Betöltés...

Vezeték nélküli, akkumulátoros álló porszívó HEPA szűrővel - autó és lakás takarításhoz is rendkívül praktikus - 120W (BBV)

Ár: 13.990 Ft

Álmodozott már arról, hogy az otthona mindig ragyogóan tiszta legyen? Unja már a hagyományos porszívókkal való bútorok és autók nehézkes takarítását? Akkor ez a Vezeték Nélküli Hordozható Autós Porszívó az Ön számára lett teremtve! Mindenki vágyik egy könnyen kezelhető, mégis erőteljes porszívóra, amely minden szennyeződést hatékonyan eltüntet. A mi újratölthető porszívónk mindezt megadja Önnek! Tekintse meg a kimagasló jellemzőit és előnyeit, melyekkel nemcsak az otthonát, de az autóját is fényesen tisztán tarthatja! Termék jellemzői: Erőteljes Szívás: Ezzel a 35,500 fordulat/perces vezeték nélküli kézi porszívóval 120W nagy teljesítményt és 12 kPa szuper szívóerőt érhet el. Egyedülálló képességének köszönhetően hatékonyan eltávolítja a szőrt, ételmaradékokat, konfettit, háziállatszőrt és minden egyebet, ami az otthonában rejtőzik. Többfunkciós tartozékok: Nem csak egy egyszerű porszívó! Porkefével, padlókefével, szőnyeg- és hajfúvókával felszerelve minden takarítási kihívással megbirkózik. A puha hosszú cső pedig a porszemcsék legyűjtését teszi lehetővé. Fényes LED lámpa: A beépített LED-es lámpáknak köszönhetően a sötét sarkokban is könnyedén megtalálja a szennyeződéseket és hatékonyan takaríthat. Könnyen használható és szállítható: A kézi elektromos porszívó nagyon könnyű és egyszerűen összeszerelhető. Az 1,3 kg-os súlyának köszönhetően a nők és az idősebbek is kényelmesen használhatják az emeleten és a földszinten is. A 30 perces üzemidőt biztosító akkumulátor könnyedén feltölthető mindössze 3-4 óra alatt. Levegőtisztító szűrés: A ciklon és a HEPA szűrőrendszer 99,97%-os hatékonysággal szűri ki a finom porokat, így a levegő is tisztább és egészségesebb lesz a család minden tagja számára. Biztonságos: A porszívó különösen ajánlott csecsemős családoknak, időseknek és speciális gondozásra szorulóknak, hiszen biztonságosan és egyszerűen kezelhető. Ne habozzon tovább! Válassza az egyszerűséget és hatékonyságot egyben! Vásárolja meg a Vezeték Nélküli Hordozható Autós Porszívót és élvezze a takarítás egyszerűségét és eredményességét! Készüljön fel a csodálatos tisztaságra, és tegye otthonát és autóját ragyogóan tisztává, mindez egy könnyed mozdulattal!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli, akkumulátoros álló porszívó HEPA szűrővel - autó és lakás takarításhoz is rendkívül praktikus - 120W (BBV)" című hirdetést látja. (fent)