Betöltés...

Automata pohár mosó berendezés - minden típusú pohár és palack könnyű elöblítéséhez - éttermekbe, bárokba, otthonra - fekete (BBM)

Ár: 4.890 Ft

Szereted az elegáns borospoharakat, de mindig nehézkes a tisztításuk? Töltsd az idődet inkább a poharak élvezetével, és ne a mosogatással! Az Automata pohármosó készülékkel egyetlen mozdulattal elmoshatod az összes típusú poharat, bögrét, sörös korsót, vagy akár a cumisüveget is. Végre megszabadulhatsz a szivaccsal és üvegtisztító kefével járó macerától! Az Automata pohármosó hatékony működése a 5 ponton érkező erős vízsugárnak köszönhető. Még a legapróbb koszt vagy italmaradék is eltűnik pillanatok alatt, így nem kell a beleszáradt maradványokkal bajlódni. A készülék egyszerűen felszerelhető a mosogatótálcára, majd a poharakat csak fejjel lefelé kell ráhelyezni és enyhén megnyomni. A nyomás hatására automatikusan elindul a vízsugár, amely eltávolítja az összes szennyeződést. Az Automata pohármosó kényelmes kialakításának köszönhetően a víz közvetlenül a mosogatóba áramlik, így nincs szükség a készülék elmozdítására vagy emelésére. Az anyaga ABS és fém, a színe pedig elegáns fekete. Főbb jellemzők: Automatikus pohármosó, mely egyszerűen felszerelhető a mosogatótálcára Képes elmosni a legtöbb típusú poharat, bögrét, sörös korsót, tejkiöntő edényt, tejhabosító edényt és cumisüveget is Kényelmes kialakítás, a víz közvetlenül a mosogatóba áramlik 5 ponton érkező erős vízsugár, amely eltávolítja még a legapróbb szennyeződéseket is Anyaga: ABS és réz Szín: fekete Az automata pohármosó készlet csatlakozási kellékekkel érkezik, így rögtön használatba veheted. Ne kínlódj tovább a poharak tisztításával, vásárold meg az automata pohármosót, és élvezd az elegáns italokat tisztán és könnyedén! A design minimálisan eltérhet a képeken látottaktól. Videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/watch?v=123sTLOTpmI

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Automata pohár mosó berendezés - minden típusú pohár és palack könnyű elöblítéséhez - éttermekbe, bárokba, otthonra - fekete (BBM)" című hirdetést látja. (fent)