Betöltés...

Gofrisütő, Gofrikészítő , 4 Szeletes

Ár: 12.990 Ft




Gofrikészítő , 4 Szeletes

A Gofrikészítőgép egy magas teljesítményű, 1500 wattos gofri készítő, amely modern konyhai készülékével kényelmes és gyors gofrisütést tesz lehetővé otthonában. Ezzel a négy szeletes gofrisütővel egyszerre több finom és ropogós gofrit készíthet, amelyek tökéletesek reggelire, desszertnek, vagy akár egy snacknek is.
Főbb Jellemzők és Előnyök:

Négy Szeletes Kialakítás: Egyszerre akár négy gofrit is süthet, megkönnyítve a nagyobb mennyiségű sütést.
Kétoldalas Sütés: Az egyenletes és gyors sütést biztosító kétoldalas sütőfelülettel minden gofri tökéletesen megsül.
Automatikus Hőmérséklet-szabályozás: Az automatikus hőmérséklet-szabályozás garantálja a konzisztens sütési eredményeket.
Tapadásmentes Bevonat: A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyen tisztítható és a gofrik könnyedén eltávolíthatóak.
Energiahatékonyság: A 1500 wattos teljesítmény gyors sütést és energiahatékony működést biztosít.
Tápellátás: 220-240V, 50/60Hz elektromos hálózat szükséges a működéshez.
Biztonságos Használat: A készülék "hideg tapintású" kialakítású, amely megakadályozza, hogy a felülete túlmelegedjen, így biztonságosan használható.
Csúszásmentes Lábak: A csúszásmentes lábak stabil tartást biztosítanak sütés közben.

Ideális: Mindenki számára, aki szereti a gyors és egyszerű gofrisütést, legyen szó akár kezdőkről vagy tapasztalt sütőmesterekről. A kényelmes, gyors és egyszerű tisztításnak köszönhetően a Gofrikészítőgép tökéletes választás a gyakori gofrisütéshez.






Használati Utasítás Rövid Összefoglalása: A használat megkezdése előtt olvassa el a biztonsági utasításokat. A készüléket csatlakoztassa a megfelelő feszültségű hálózati aljzathoz. A beépített hőmérséklet-szabályozó automatikusan gondoskodik a tökéletes sütési hőmérsékletről. A gofrik elkészítéséhez egyszerűen helyezze az adagolt tésztát a tapadásmentes sütőlapokra, és zárja le a tetejét. A készülék jelzőfényei mutatják, mikor forró a sütőfelület (Piros Lencse) és mikor kész a gofri (Zöld Lencse). A kész gofrik eltávolítása után hagyja a készüléket kihűlni mielőtt tisztítaná.

Karbantartás és Tisztítás: A tapadásmentes sütőlapoknak köszönhetően a készülék tisztítása egyszerű. Ügyeljen arra, hogy a készülék teljesen kihűlt legyen a tisztítás előtt. A sütőlapokat nedves ruhával törölje át, szükség esetén enyhe mosogatószerrel. Ne használjon karcolódást okozó eszközöket a tisztításhoz.

Design és Kialakítás: A Gofrikészítőgép elegáns és modern kialakítású, amely illeszkedik a mai modern konyhákba. Az egyszerű fekete színű dizájn, a dekoratív felső lap, valamint a kompakt méretek teszik a készüléket ideálissá minden otthonba.

Összegzés: A Gofrikészítőgép egy kiváló eszköz, amely megbízható és hatékony gofrisütést tesz lehetővé. A könnyű tisztíthatóság, a biztonságos használat és a széles körű alkalmazhatóság teszik ezt a gofrisütőt értékes kiegészítőjévé konyhájának.




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gofrisütő, Gofrikészítő , 4 Szeletes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: