Betöltés...

MPM 31-OTW-02 Páraelszívó 300 m3/h, 3 sebesség, C energiaosztály, Fekete

Ár: 118.230 Ft

Az MPM 31-OTW-02 páraelszívó egy stílusos és hatékony konyhai készülék, amely ideális választás minden modern konyhába. Fekete színével kiemelkedik a környezetéből, és a dizájnja tökéletesen illeszkedik a mai trendekhez.

Ez a páraelszívó kiválóan teljesít a szagok és gőzök eltávolításában a konyhából. A maximális szívóteljesítménye 300 m3/h, ami azt jelenti, hogy hatékonyan megszabadítja a levegőt a kellemetlen szagoktól és a zsíros gőztől. Így a konyhai levegő mindig friss és tiszta marad, és a lakásban sem terjednek el a kellemetlen szagok.

Az MPM 31-OTW-02 páraelszívó három sebességfokozattal rendelkezik, így könnyedén szabályozhatod annak működését. Ha intenzívebb szellőztetésre van szükség, válaszd a magasabb fokozatot, amely gyorsan és hatékonyan elvezeti a gőzt és a szagokat. Ha pedig csak könnyű szellőztetésre van szükség, a legalacsonyabb fokozat tökéletes választás lesz.

Emellett az MPM 31-OTW-02 páraelszívó könnyen telepíthető és karbantartható. A kompakt méretének köszönhetően könnyedén beilleszthető bármilyen konyhai környezetbe. Továbbá, a könnyen tisztítható szűrőknek köszönhetően a páraelszívó hosszú élettartammal rendelkezik, és mindig hatékonyan fog működni.

Röviden összefoglalva, az MPM 31-OTW-02 páraelszívó a konyhai szellőztetés kiváló megoldása. Stílusos megjelenésével és hatékony működésével a kellemetlen szagoknak és gőzöknek nyoma sem marad a konyhában. Válaszd ezt a páraelszívót, és élvezd a friss és tiszta konyhai levegőt minden főzési élmény során.

Jellemzők:
Általános
- Vezérlőpanel típusa: mechanikus
- Anyag: rozsdamentes acél
- Szűrő típusa: aktív szén
- Szűrők száma: 1
- Izzók száma: 2
- Szín: fekete

Termék jellemző
- Maximális légáramlás: 300 m³/h
- Zajszint: 69 dB
- Erősségi fokozatok: 3
- Motorok száma: 1
- Energiahatékonysági osztály: C Energiaosztály
- Évi energiafogyasztás: 60 kWh

Technikai adatok
- A termék magassága: 1115 mm
- A termék szélessége: 310 mm
- A termék súlya: 14.7 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MPM 31-OTW-02 Páraelszívó 300 m3/h, 3 sebesség, C energiaosztály, Fekete " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: