Betöltés...

Bissell 2765N CrossWave Cordless Max Porzsák nélküli porszívó - Fekete

Ár: 233.500 Ft

A Bissell vállalatnál tisztában vagyunk azzal, hogy rohanó világunkban a házimunkának a lehető legkönnyebbnek és leggyorsabbnak kell lennie. Éppen ezért örömmel mutatjuk be a Bissell CrossWave Cordless Max készüléket, amely egyszerre porszívóz, felmos és szárít.

Kombináltuk a feladatokat, hogy időt takarítsunk meg Önnek! A 36 voltos lítium-ionos (Li-ion) akkumulátornak és a kb. 30 perces, vezeték nélküli tisztítási teljesítménynek köszönhetően kitakaríthatja otthonát anélkül, hogy egy aljzathoz lenne kötve, vagy belegabalyodna a vezetékbe.

A több felületen alkalmazható tisztítási képesség lehetővé teszi, hogy könnyen átválthasson a burkolólapok tisztításáról a padlószőnyegek felfrissítésére és a szennyeződések eltakarítására, bármilyen legyen is az – nedves vagy száraz! A CrossWave Cordless Max továbbfejlesztett peremtisztítással is rendelkezik, hogy az olyan szennyeződéseket is feltakarítsa, mint a háziállatok szőre vagy a por a lábazatok mentén és sarkokban.

Élvezze a padló friss vízzel való tisztítását a kéttartályos technológiánknak köszönhetően, amely a tiszta és piszkos vizet teljes mértékben elkülöníti. Amikor végez, az öntisztító ciklus megtisztítja a CrossWave belsejét, a kefehengert és a kefehenger fedelét, így ezt sem Önnek kell elvégeznie! Az optimális tisztítási eredmények és az otthona friss illata érdekében, a CrossWave Cordless Max készülék mellé a dobozba egy 1 literes, több felületre szánt padlótisztítószert is behelyeztünk.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bissell 2765N CrossWave Cordless Max Porzsák nélküli porszívó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)