Betöltés...

Blaupunkt AHE801 Légpárásító - Fehér

Ár: 81.120 Ft

Az alvás minőségének romlása, a jó közérzet romlása és az általános gyengeség oka lehet, ha otthonunkban vagy irodánkban túl kevés a páratartalom. Főleg fűtési szezonban érdemes gondoskodni a levegő páratartalmáról, hogy a háztartásban élők bőre ne száradjon ki túlságosan, és végleg megszűnjenek a légzési problémák, köhögés, száraz nyálkahártya.

A Blaupunkt AHE801 párologtató légpárásító ergonomikus, energiatakarékos és hatékony. A levegő párásítását a legtermészetesebb módon biztosítja. A beépített ventilátor szívja be a levegőt, és egy nedves párologtató szűrőn engedi át. Ez nem csak párásítja a levegőt, de egyben megtisztítja a szűrőn lerakódott szennyeződésektől. Az AHE601 modell ezen működési elve a már dúsított, láthatatlan gőzlevegőt juttatja be a helyiségbe.

Az AHE801 antimikrobiális talpbetéttel rendelkezik, amely megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását. Az UVC dióda hatékonyan fertőtleníti a párásítón átáramló levegőt. Az egység könnyen szétszedhető és tisztítható.

A beépített LED kijelző érintőpanellel információt ad a helyiség páratartalmáról, a ventilátor sebességéről és az 5 literes tartály vízszintjének állapotáról. Ez a kapacitás hosszú üzemidőt is biztosít a tartály túl gyakori utántöltése nélkül. A tartályt az egység testének félretételével vagy a töltőcsatornán keresztül egy vizespalackkal lehet feltölteni.

Csendes üzemmódban 26,3 dB-nél kisebb, intenzív üzemmódban pedig 45 dB-nél kisebb zajszinttel a párásító éjszaka is működhet, hogy kényelmes és egészséges alvást biztosítson minden háztartástag számára. A hat ventilátorsebesség lehetővé teszi a kívánt hatásfok beállítását, miközben nem zavarja a csendet.

Az AHE801 modell legfeljebb 60 m 2 -es helyiségekben ajánlott , és akár 800 ml/h párásítási hatásfokkal (a szobaviszonyoktól függően) ideális választás azok számára, akik megfelelő páratartalmat szeretnének tartani beltérben.

A működési kényelmet biztosítja az AHE801 párásító távvezérlése, internetkapcsolaton keresztül a Tuya alkalmazás segítségével, okostelefonról, bárhonnan.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Blaupunkt AHE801 Légpárásító - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: