Betöltés...

Levoit OasisMist™ 1000S Smart Ultrahangos Párásító Torony

Ár: 79.990 Ft





















A szobanövények szerelmese vagy?

Akkor neked való a Levoit OasisMist™ 1000S Smart Ultrahangos Párásító Torony, mely akár 100 óráig is üzemel egyhuzamban, így helyreállítja a száraz levegőt az extra nagy terekben is. A VeSync alkalmazás növényápolási funkciójának segítségével pedig könnyen megőrizhető a növényeknek leginkább megfelelő páratartalom beltéren, mely nemcsak a növényekre van pozitív hatással, de az emberek egészségére is. Ez a nagy teljesítményű párásító tökéletes azok számára, akik a kényelem és a komfort egyensúlyát keresik a buján zöldellő otthonukban.



 


 








2 év garancia




Szállítási idő: 1-2 munkanap








Levoit OasisMist™ 1000S Smart ultrahangos párásító torony mellett szóló előnyök









Beltéri növényekhez tökéletes:
A párásító beltéren létfontosságú a növényeknek, mert segít megőrizni a levelek és szárak rugalmasságát, illetve segít a növényeknek megvédeni magukat a szárító hatásoktól, mint például a szél, a napfény és a fűtési rendszerek.




Kiemelkedően hosszú üzemidő:
Ha egy légtisztító hosszú üzemidővel rendelkezik, akkor hatékonyan képes eltávolítani a levegőből a szennyező anyagokat, melyek folyamatosan jelen vannak és negatív hatással lehetnek az egészségre.

 




Nagy helyiségekben is jó szolgálatot tesz:
A Levoit OasisMist™ 1000S Smart egy kifejezetten nagy teljesítményű készülék, ami azt jelenti, hogy akár 55 m2-ig gyorsan rendbeteszi a száraz szoba levegőjének problémáját.




Aromaterápiás élmény:
Pihentető aromaterápiás élményt nyújt a kedvenc 100% tisztaságú illóolajunk hozzáadásával! Csak cseppentsünk a könnyen használható aromadobozba belőle és élvezzük a pihentető éjszakákat. 




Távolról vezérelhető:
Az applikációval való működtetés megadja számunkra azt a kényelmet, hogy a lakásban való mászkálás és egyéb tevékenységek közepette is kényelmesen végezhessünk beállításokat a készüléken.




Higiénikus működés:
A Clean Tank Technológiának köszönhetően a demineralizációs szűrő és a penészálló anyagok mindig frissen tartják a tartályt, így nem kell attól tartanunk, hogy a közel 100 órás folyamatos működés során a tartályban lévő víz állott, így egészségre ártalmas lesz.


A CSOMAG TARTALMA





1 db állvány




2 db tisztítókefe 1 db távirányító




3 db aromapárna (1 db előre telepítve)




1 db Levoit OasisMist™ 1000S Smart Ultrahangos Párásító Torony















Buja oázis:

Lakáson belül többek között a fűtőberendezések és a légkondicionálók is csökkentik a levegő nedvességtartalmát. Ezért különösen hasznos egy párásító, és nemcsak az emberek, de a beltéri növények számára is, hogy minden évszakban ragyoghassanak.
 

Hosszantartó frissesség egy gombnyomással:

A gép egy 10 literes víztartállyal van felszerelve, ami elég nagy ahhoz, hogy akár 4 egész nap menjen zavartalanul. Természetesen ha a tartályból kiürülne a víz, automatikusan lekapcsol.


Nagy légtérben is működik:

Akár 55 m2-en mindenféle káros melléktermék nélkül garantálja a levegő tisztaságát, legyen szó az otthonáról vagy a munkahelyéről.


















Aromaterápiás élmény:

Az aromaterápia nagyszerű módja testünk és szellemünk egészségének megőrzésére, mivel kedvenc illóolajunk segítségével könnyebben ellazulhatunk. A Levoit OasisMist™ 1000S Smart párásító aromadobozába cseppentve pár csepp olajat, ezt a megnyugtató élményt akár pár perc alatt elérhetjük.


Applikációval működtethető:

Az okostelefon általi működtetés kényelmet és rugalmasságot biztosít, mert lehetővé teszi, hogy egyéb tevékenységeinket nem megszakítva elvégezhessük a készülék beállításait. Akár már az irodából beállíthatjuk otthonunk levegőjét, hogy a legideálisabb levegőminőség várjon minket, ha hazaérünk.


Tiszta levegő:

A Clean Tank Technológia segít, hogy a végeredmény egy mindig tiszta és friss levegőjű és ideális páratartalmú lakás legyen, ahol egészséges környezet vár nemcsak minket, hanem kisállatainkat és növényeinket is.










GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK




1. HOGYAN MŰKÖDIK A HIDEGPÁRÁSÍTÓ?



A hidegpárásítók porlasztják a vízcseppeket, és így fújják ki a szoba levegőjénél 2-3 Celsius fokkal hűvösebb párát.






2. HOGYAN MŰKÖDIK A MELEGPÁRÁSÍTÓ?




A melegpárásítók azon az egyszerű elven működnek, hogy a forró víz elpárolog, és az így keletkezett gőz növeli a helyiség levegőjének páratartalmát. Nagy előnye, hogy nagy alapterületű helyiségekben is hatékonyan használható.






3. MILYEN AZ IDEÁLIS BELTÉRI PÁRATARTALOM?




A WHO ajánlása szerint a lakóhelyiségek optimális hőmérséklete 20-22 °C és az emberek számára ideális relatív páratartalom egy 20-22°C hőmérsékletű helyiségben 40-60% között van.






4. MI ALAPJÁN ÉRDEMES PÁRÁSÍTÓT VÁLASZTANI?




Vegyük figyelembe, hogy mekkora helyiséget szeretnénk befedni a párásítóval és mi a célunk vele. Allergiásak vagyunk vagy szárazon köhögünk? Esetleg horkolunk? Vagy a növényeinket szeretnénk minél jobb feltételek között tudni? Utána nézzük meg a praktikus részeket is, mint például azt, hogy a párásítót könnyű-e tisztítani, valamint hogy rendelkezik-e automata kikapcsoló lehetőséggel.






5. MILYEN BETEGSÉGEKET TUDUNK MEGELŐZNI A PÁRÁSÍTÓ HASZNÁLATÁVAL?




A száraz köhögéstől kezdve, a horkoláson át, a különböző allergiás megbetegedésekig rengeteg betegségre nyújthat megoldást az ideális páratartalmú beltéri levegő. Több vizsgálat is alátámasztotta, hogy a 40 százalék feletti páratartalom gyorsan deaktiválja a vírusrészecskéket, így sokkal kisebb a fertőzőképességük valószínűsége.






6. HASZNÁLHATOK ILLÓOLAJAT A PÁRÁSÍTÓBAN?




Lehetőleg csak 100% tisztaságú és gyermekbarát illóolajokat használjunk, melyeknek figyeljük a szavatossági idejét.






7. MIÉRT HASZNÁLJUNK DESZTILLÁLT VAGY TISZTÍTOTT VIZET?




Mert a desztillált víz használatával egyrészt a párásító berendezés hosszú távú működését biztosíthatjuk, megvédhetjük például a vízkövesedéstől, valamint a légutakat is óvhatjuk az esetleges irritáló anyagoktól. Továbbá, ha tisztított vizet használunk, akkor a párásító tartályában felejtett víz (amit akkor éppen nem használunk el) nem fog megposhadni, mivel biztos, hogy ez a víz mikroorganizmusoktól, baktériumoktól és vírusoktól mentes.






8. MIÉRT JÓ A HIDEGPÁRÁSÍTÓ?




A hidegpárásító azzal a hőmérséklettel dolgozik, ami a szobában tapasztalható, így nem hűti le a szoba hőmérsékletét, és a bútorokra sem csapódik le a pára, hanem azonnal elkeveredik a szoba levegőjével.




$("#questionOneBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerOne");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionTwoBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerTwo");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionThreeBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerThree");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionFourBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerFour");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionFiveBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerFive");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionSixBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerSix");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionSevenBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerSeven");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionEightBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerEight");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Levoit OasisMist™ 1000S Smart Ultrahangos Párásító Torony" című hirdetést látja. (fent)