Betöltés...

WEBBER Légtisztító AP9700 Wi-Fi: Az "Art by Webber" fekete változata az otthonod egészségéért ?

Ár: 189.290 Ft

WEBBER Air Purifier AP9700 Wi-Fi: A "Művészet a Webber-től" fekete változata az otthonod egészségének érdekében ??
Túl vagy azon, hogy egy légfrissítő csak egy szükséges kiegészítő lenne? Fedezd fel a WEBBER AP9700 Wi-Fi légfrissítőt a „Művészet a Webber-től” kampány fekete változatában, amely nem csak a lakásod stílusát, de az egészségét is fokozza. ?
Effektív Légtisztítás ?️
A csúcstechnológiával készült HEPA 13 szűrő 99.97%-ban szűri ki az ultrafinom PM2.5 részecskéket, beleértve a vírusokat, baktériumokat, pollent, port és háziállatok szőrét. Az eredmény? Kristálytiszta levegő az otthonodban.
8 Légtisztítási Szint az Otthonodban ?️
A Webber AP9700 többféle szűrőt és funkciót tartalmaz a levegő tökéletes megtisztítására és párásítására. A nagy részecskék, kellemetlen szagok, mikroorganizmusok és baktériumok eltávolítása után az ionizátor és a vízszűrő segítségével a levegő még tisztább és egészségesebb lesz.
Gyors és Pontos Levegőminőség Szkennelés ?
A True Lumos egy innovatív technológia, ami valós időben szkenneli a levegő minőségét. Az eszköz a front panelen keresztül színekkel jelzi a levegő minőségét, és automatikusan igazítja a tisztítási sebességet.
Figyelj a Jól-Létedre ?
A 10,000,000 ions/cm³ kapacitású ionizátorral semlegesíthetők a pozitív töltésű légrészecskék, amit az elektronikus eszközök és a ház lakói bocsátanak ki. Az UV lámpával kombinált ionizátor hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, vírusokat, allergéneket és a penészt.
Wi-Fi Alkalmazás ?
A Smart Life alkalmazással könnyedén és kényelmesen hozzáférhetsz az összes funkcióhoz. Az eszköz akár távolról is bekapcsolható, hogy a család tiszta levegővel térjen haza.
Üzemmódok Az Igényeidnek Megfelelően ?
Az 8-fokozatú légtisztítási rendszer és az automatikus mód révén választható, hogy manuálisan szabályozd, vagy hagyd, hogy az eszköz magától igazodjon a levegő minőségéhez.
Specifikációk és Tartozékok ?

Ideális allergiásoknak
Fényérzékelő: Automatikus éjszakai mód
Zajszint: max 24 dB (nagyon csendes)
Vízszűrő
Légszűrők: HEPA13, Antibakteriális, Hideg katalitikus, Szén
Távirányító
Méretek: Magasság: 62 cm, Szélesség: 40 cm, Mélység: 23 cm
Gyártó kód: 05AP9700BLACK

Nézd meg most a WEBBER AP9700 Wi-Fi légfrissítőt, és szerezz be egy olyan eszközt, amely minden szempontból tökéletesíti az otthonodat!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 67 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "WEBBER Légtisztító AP9700 Wi-Fi: Az "Art by Webber" fekete változata az otthonod egészségéért ?" című hirdetést látja. (fent)