Betöltés...

ELDOM ST10W Gofrisütő: Minden Reggel Ínycsiklandó Gofri Vár

Ár: 14.390 Ft

ELDOM ST10W Gofrisütő: Minden Reggel Ínycsiklandó Gofri Vár! ?
? Ha szereted a meleg, ropogós gofrit, és valami igazán különlegessel szeretnél indítani minden napot, itt az ideje megismerni az ELDOM ST10W gofrisütőt! Egy csodálatos konyhai segítőtárs, amely édes és sós gofrik elkészítését is leegyszerűsíti. ?
? Mi Teszi Az ELDOM ST10W-t Különlegessé?
? Az ELDOM ST10W nem csak egy átlagos gofrisütő. Ez egy innovatív, multifunkciós konyhai eszköz, amely megoldja a gofrisütéssel kapcsolatos összes problémát.
? Ragacsmentes Sütőlapok az Egyszerű Tisztításért
? A speciális bevonatú sütőlapok garantálják, hogy a gofrik könnyedén kiemelhetők és az eszköz is gyorsan és egyszerűen tisztítható.
? Két Jelzőfény az Átlátható Kezelésért
? A jelzőfények pontosan jelzik az eszköz működési állapotát, míg a beépített termosztát konstans hőmérsékleten tartja a gofrisütőt, így nincs többé égett gofri!
? Biztonságos Fogantyúk és Csúszásgátló Lábak
? Az érintésbiztos fogantyúknak és a csúszásgátló lábaknak köszönhetően a készülék még csúszós konyhapulton sem mozdul el.
? Alapvető Műszaki Paraméterek

Teljesítmény: 700W
Tér a két gofri számára
Súly: 1,30 kg
Csomagolás mérete: 11,00 x 24,50 x 24,70 cm
Rozsdamentes acél kivitel
Garancia: 24 hónap

? Igazi Megoldás Az Ön Számára!
? Az ELDOM ST10W gofrisütő tökéletes választás azoknak, akik nem hajlandók kompromisszumokat kötni az ízek és a kényelem terén. Élvezze a könnyed reggeli készítést és a mennyei gofrikat!
? Gofrik, Ahogy Te Szereted!
? Szabaddá tegyél minden reggelt, és kezdd a napot egy olyan gofrival, ami igazán az ízlésedre van szabva. Érezd az ízek teljességét és a textúra tökéletes egyensúlyát minden egyes harapásban!
? Ne Várj Tovább, Lépj Most!
? Add hozzá az ELDOM ST10W gofrisütőt a kosaradhoz még ma, és indítsd minden napot az ínycsiklandozó gofrik készítésének örömével! ?

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ELDOM ST10W Gofrisütő: Minden Reggel Ínycsiklandó Gofri Vár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: