Betöltés...

PRIME3 SAP21 Légtisztító (20m²)

Ár: 34.790 Ft

A szmog, a por, az allergének és a vírusok életünk szerves részét képezik. A légtisztítót úgy tervezték, hogy a környezetünkben lévő káros levegő a lehető legkevesebb legyen, így minimalizálva annak belélegzését a háztartás tagjai, különösen az allergiás problémákkal küzdők számára. A PRIME3 SAP21 légtisztító nélkülözhetetlen ott, ahol a legtöbb időt töltjük, például otthon vagy az irodában. A készülék háromlépcsős légtisztítást garantál. A port felfogó előszűrő jelentősen csökkenti a por mennyiségét a helyiségben. A HEPA H13 (High Efficiency Particulate Air) szűrő, amely a leghatékonyabb a baktériumok, vírusok és mikroszkopikus részecskék ellen, a 0,3 µm feletti részecskék 99,95%-át, a PM2,5 részecskék 99%-át megállítja. A beépített negatív iongenerátor különösen olyan helyiségekben szükséges, ahol sok olyan elektromos készülék található, amelyek pozitív ionokat termelnek, amelyek hatással vannak a vírusok, gombák, atkák és egyéb allergének elszaporodására. A generátor által generált negatív ionok ezt a folyamatot semlegesítik - egyensúlyt teremtve az ionok között. A készülék megkérdőjelezhetetlen előnye a három üzemmód: csendes üzemmód (>39 dB) - nélkülözhetetlen, ha a tisztító a hálószobában található. A lassú és gyors üzemmódok viszont lehetővé teszik, hogy a légtisztítás hangerejét és sebességét az Ön preferenciáihoz igazítsa. A PRIME3 SAP21 légtisztító akár 145 m³/h tisztított légáramlási sebességével a PRIME3 SAP21 légtisztító legfeljebb 20 m2-es helyiségekbe ajánlott. Biztosítsa otthonában a tiszta levegőt még ma!

Jellemzők:
3-fokozatú légtisztítási folyamatElőszűrő a por, a szőr és az atkák felfogásáraH13 HEPA-szűrő (nagy hatékonyságú részecskeszűrő), amely a 0,3 µm feletti részecskék 99,95%-át tartja vissza.Negatív iongenerátor, felfrissíti a levegőt a baktériumok és vírusok ellenA PM2,5 részecskék akár 99%-os légtisztítási hatékonyságaAkár 145 m³/h tisztított levegőáramlásMűszaki adatok:
Ajánlott helyiségméret: legfeljebb 20 m2/hCADR (tisztított levegőáram): legfeljebb 145 m3/hHárom üzemmód: csendes (kevesebb, mint 39 dB), lassú, gyorsMéretek: 275 x 183 x 297 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "PRIME3 SAP21 Légtisztító (20m²)" című hirdetést látja. (fent)