Betöltés...

Cata Háztartási ventilátor UC-10 HYGRO BK

Ár: 26.690 Ft

Átmérő: 100 mm



Feszültség: 230 V



Fordulatszám: 2220 rpm



Teljesítmény: 8 W



Légszállítás (max.): 110 m3/h



Zajszint: 26 dB(A)



Tömeg: 0,64 kg



Szín: Fekete



Tulajdonságok: extra csendes kivitel



levehető előlap



falba és mennyezetbe is építhető



beépített pillangószelep



utószellőztetés



páraérzékelés



állítható fordulatszám



2 év garancia



Leírás



A Cata UC (ultra comfort) típusú szellőztető ventilátorok a hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest sokkal alacsonyabb zajszint (26 dB/A/) jellemzi. Előlapja egyszerűen levehető ill. a készülékre visszahelyezhető, amely lehetővé teszi a ventilátor könnyű és hatékony tisztántarthatóságát, utószellőztetős és páraérzékelős változatoknál a beálíltási műveletek elvégzését, módosítását.



A beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, amely mellékhelyiségek és többfelhasználós légtechnikai rendszerek (pl. társasházak közös strangja) esetén lehet kimondottan előnyös.



Speciális csapágyazásának köszönhetően falsíkba és mennyezetbe egyaránt beépíthető.



Timer funkció: a ventilátor késleltetett leállását teszi lehetővé. Fokozatmentesen beállítható a kívánt utószellőztetési idő 1,5-20 perc között. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet mellékhelységek, illetve mellékhelyiséggel kombinált fürdőszobák szellőztetése esetén.



Hygro funkció: a beépített páraérzékelő egység automata szellőztetést biztosíamennyiben a helyiség páratartalma a megengedett küszöbértéket meghaladja. Ez az érték, 6 fokozatban állítható 30-80% relatív páratartalom között, az igényeknek megfelelően.



Beállítható fordulatszám: a beépített fordulatszámszabályzó segítségével a ventilátor teljesítménye (ezzel együtt zajszinte is) 6 fokozatban állítható, 1050 rpm - 2220 rpm között, igényeknek megfelelően. Ennek köszönhetően egy kisebb helyiség (

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Cata Háztartási ventilátor UC-10 HYGRO BK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: