Betöltés...

Trifo Lucky Kamerával Felszerelt Intelligens Robotporszívó és Felmosó

Ár: 83.890 Ft

A Trifo Lucy intelligens robotporszívó és felmosó egyaránt praktikus és innovatív megoldást kínál a takarításra. A beépített kamera és érzékelők segítségével az intelligens navigációs rendszer hatékonyan kikerüli az akadályokat és tisztítja meg a padlót. Emellett a porszívó funkció mellett felmosó képessége is van, így teljes körű tisztítást biztosít, miközben Ön kényelmesen irányíthatja és figyelemmel kísérheti a takarítási folyamatot a mobilalkalmazás segítségével. ● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

A Trifo Lucky robotporszívó egy intelligens eszköz, mely takarítás során több funkciót is ellát, nem csak a porszívózás, de a felmosás is könnyedén megy vele.

3 az 1-ben funkció: A Trifo robotporszívó a legújabb takarítási funkcióval rendelkezik, elektronikusan vezérelhető vízszivattyúval és állítható, 3 szintű vízkibocsátással. A robotporszívó akár 2150 négyzetláb területet is képes kitakarítani egyetlen feltöltéssel, 120 percen át. A Z alakú takarítási útvonal hatékonyabb, mint a véletlenszerű útvonalakat követő robotporszívók, így teljesen tiszta házban élvezheti a szabadidejét.

Erős szívóteljesítmény: A robotporszívó a piacon található legerősebb szívóteljesítménnyel rendelkezik. Amikor átváltasz a porszívó módra, ez az automatikus porszívó 4000 Pa erőteljes szívóteljesítményt biztosít, ami könnyen eltávolítja a port, az állatszőrt és a morzsákat a kemény padlókról, és könnyedén megbirkózik a szőnyegekkel is.

Valós idejű videóhívás és házvédelem: A kamerával felszerelt robotporszívóval bárhol videóhívást kezdeményezhetsz, így láthatod a háziállatod helyzetét. A nappali és éjszakai kamerával és mozgásérzékelővel a Trifo robotporszívó segít védeni otthonodat, így akár be tudod állítani hogy ah nem kívánt mozgás van a lakásodban, riasztást küld közvetlenül a Trifo Home alkalmazásodra, akkor amikor távol vagy.

Intelligen akadálykerülés AI-al: A robotporszívő két kamerával és fejlett reaktív AI akadálykerülés technológiával felismerheti ottonodban található 70 külőnböző tárgyat. A Lucy robotporszívó kikerüli az állati ürüléket és kissebb tárgyakat is azonosít pl. kábel, más robotporszívókkal ellentétben. A ToF érzékelők segítségével a Lucy hatékonyabban tudja feltérképezni a házat, amikor veszélyzónákkal találkozik, például a lépcsőknél. Applikáción belül pedig be tudsz állítani NO GO zónákat- olyan helyeket ahová nem szeretnéd hogy a robotporszívó be menjen .

Háziállatok számára kialakítva: A a robot porszívó keféje könnyen tisztítható igy nem kell aggódnod a háziállat szőrének eltávolítása miatt a kefétől. A robotporszívó automatikus légtisztítóval is rendelkezik, amely kellemes illattal porszívózza a padlót, valódi friss levegőt teremtve. Mindezek a tervezési elemek teszik a Lucy robotporszívót kifejezetten ideálissá háziállat tartók számára.

App és hangvezérlés: Állíts be virtuális határokat, tiltott területeket, vagy válaszd ki a takarítandó specifikus szobákat bárhol és bármikor az intuitív Trifo alkalmazásunk segítségével. Időzítheted a takarításokat, amikor senki nincsen otthon. Az Alexa segítségével hangparancsokkal is elindíthatod a takarítást. A robotporszívó és mop együttes használata könnyű az alkalmazás vagy hangvezérlés segítségével!

A csomag tartalma:

A TRIFO-LUCY okos robotporszívót, töltő állomást, tápegységet, portartályt és víztartályt, mosókendőt, hengerkefét, magas teljesítményű szűrőt és oldalkeféket


















Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Trifo Lucky Kamerával Felszerelt Intelligens Robotporszívó és Felmosó" című hirdetést látja. (fent)