Betöltés...

Brock HP 2012, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Ár: 12.930 Ft

Az innovatív és hatékony Brock HP 2012 Indukciós főzőlap egy kiváló választás azoknak, akiknek fontos a hatékony főzés és a praktikum. A készülék erős 2000W teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan képes felmelegíteni az ételeket. A modern indukciós technológia kifinomult működése révén pedig lehetővé teszi az egyenletes hő eloszlását az edények alatt, ami nemcsak időt és energiát takarít meg, hanem biztosítja az optimális főzési eredményeket is.




Az egyzónás kialakítású főzőlap könnyen kezelhető és sokoldalúan alkalmazható. A hordozható jellege lehetővé teszi, hogy bárhol használhassuk, legyen az konyhában, utazás során, vagy akár kempingezés közben. A kompakt, ergonomikus design és a fekete kerámia felület elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek, így nemcsak praktikus, de esztétikailag is megnyerő megoldás a modern konyhákban.




A Brock HP 2012 Indukciós Főzőlap kiemelkedő biztonsági funkciókkal is rendelkezik, például a túlmelegedés elleni védelemmel és az automata kikapcsolási funkcióval, amelyek garantálják a felhasználók nyugalmát és biztonságát. A könnyen tisztítható felület és az egyszerű kezelhetőség teszi ideálissá mindennapi használatra és a főzés élvezetére, akár kezdő, akár tapasztalt szakácsok számára. A Brock HP 2012 Indukciós Főzőlap tökéletes választás azoknak, akik minőségi, hatékony és megbízható konyhai eszközt keresnek a mindennapi főzéshez.




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Brock HP 2012, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: