Betöltés...

Gorenje ICY2000SP asztali indukciós főzőlap

Ár: 25.490 Ft

Egyszerűen egy érintéssel
Irányítsd a főzést három érzékelőgombbal, csúszkával és fényjelzőkkel. Az érzékelőgomb "menü" segítségével válasszon 7 előre beállított program közül, köztük a forrófazék, ragu, kevergetéses sütés, leves, forralás, a tej és a párolás. A főzés automatikusan elindul az előre beállított teljesítménnyel vagy hőmérséklettel, az előre beállított ideig. A teljesítmény és az idő manuálisan is beállítható.

Személyre szabott főzés
A teljesítmény 9 különböző fokozatban állítható 400 és 2000 W között. Ha pontosabb receptet szeretnél követni, választhatod a 80 és 240°C közötti hőmérsékletbeállításokat.

Ha sietsz, ne aggódj!
A PowerBoost funkció fokozza a főzőlap teljesítményét, és jelentősen lerövidíti a főzési időt. A maximális 2000 W-os teljesítményen 30 másodperc elteltével a főzés a korábban beállított programmal folytatódik.

Apró lépések a környezetvédelem felé
Az indukciós főzőlap hatékonyabb, mint az elektromos vagy gázfőzőlapok, nincs nyílt láng és nincs mérgező gáz. Az indukciós főzőlapok energiahatékonysága 83%. A gyors főzési idő, a hőmérséklet-szabályozás változásaira való gyors reagálás és a mindig hűvös főzőfelületek további nagy előnyök.

A megfelelő főzőedény kiválasztásával
Használd ki az indukció összes előnyét a legkompatibilisebb főzőedények kiválasztásával. Ferromágneses anyagokat kell tartalmaznia - vagy vasat tartalmaz, vagy mágneses tulajdonságokkal rendelkező réteggel rendelkezik.

Vékony és hordozható
A Gorenje hordozható indukciós főzőlapok rendkívül elegánsak. A hordozhatóság számos felhasználási lehetőséget tesz lehetővé. Élvezze a kiváló főtt ételeket bárhol is legyen - élvezze egy erdei házikóban, kempingben, lakókocsiban, sátorban vagy kerti partin.

A biztonság az első
A tűzhely körüli játék még soha nem volt ilyen biztonságos. A Gorenje modellek két hasznos biztonsági funkcióval büszkélkedhetnek - gyermekzárral és automatikus kikapcsolással, ha a főzőedényt leveszik.

Pihenj, miközben a főzőlap dolgozik.
Ha olyan ételt készítesz, amelyről tapasztalatból tudod, hogy bizonyos időt vesz igénybe, az időzítőt akár 180 percre is beállíthatod. Amikor a főzés befejeződik, a főzőlap automatikusan kikapcsol, és hangjelzést aktivál.

Jellemzők:
- Színe: fekete
- Termékcsalád: Indukciós főzőlap
- Könnyű tisztítás

Hatékonyság:
- Teljesítményfokozatok száma: 9

Vezérlés:
- Működtetés: Könnyű érintésvezérlés
- Időzítő
- Manuális hőmérséklet-beállítás
- Pontos hőmérséklet-beállítás
- Fokozatmentes teljesítménybeállítás

Főzőzóna:
- Ø bal első zóna: 220 MM
- Bal első főzőzóna teljesítménye: 2000 W

Technikai adatok
- A termék szélessége: 280 mm
- A termék magassága: 42 mm
- A termék mélysége: 360 mm
- A csomagolt termék szélessége: 402 mm
- A csomagolt termék magassága: 65 mm
- A csomagolt termék mélysége: 305 mm
- Bruttó tömeg: 3 kg
- Nettó tömeg: 2.8 kg
- Tápfeszültség: 220-240 V
- Csatlakoztatási teljesítmény: 2000 W

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje ICY2000SP asztali indukciós főzőlap" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: