Betöltés...

TESLA TT34EX81-1232IAW 3.4 kW, A++/A+ inverteres oldalfali split klímaberendezés

Ár: 162.299 Ft

TESLA TT34EX81-1232IAW inverteres légkondicionáló


Öndiagnosztika
Okos levegőellátás
Gyors hatékonyság
Rozsdamentes burkolat
Rejtett LED kijelző
Wifi funkció
Gyengéd légáramlás


Legyen tökéletesen kényelmes
Had mutassuk be a fejlett technológiát ami kiszolgálja Önt és megadja a kívánt hőmérsékletet: Az Ön mindennapi igényei és kedvenc terei által inspirált Tesla légkondicionálókat. Az évszaktól függetlenül a Tesla klímaberendezések tökéletesen kényelmes légkört biztosítanak Önnek, így minden pillanatot élvezhet szeretteivel.

I feel / Follow me
A Teslával a légkondicionálás innovatív és intuitív lesz. A távirányítóban lévő hőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően a légkondicionáló automatikusan állítja be a működési állapotát. Ez a hasznos funkció okos és egyszerű módszert kínál az optimális szobahőmérséklet fenntartására.

Öndiagnosztika
A légkondicionáló képes a saját működését felügyelni, és automatikusan azonosítani a problémát vagy hibás alkatrészeket. Ha ez megtörténik, a kijelzőn megjelenik egy hibakód, ami megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a karbantartást.

Hatékonyság: bekapcsolva
A nagyfrekvenciás kompresszor segítségével a légkondicionáló gyorsabban kezd el hűvösebb vagy melegebb levegőt termelni: 18°C-ot mindössze 30 másodperc alatt, vagy 40°C-ot 60 másodperc alatt. Így hamarabb élvezheti a kívánt szobahőmérsékletet.

Rozsdamentes burkolat
A horganyzott lemez és a hat réteg rozsdagátló bevonat biztosítja, hogy a légkondicionáló kültéri egysége a napfénynek és esőnek való hosszabb kitettség után is olyan jól nézzen ki, mint új korában.

Rejtett LED kijelző
A készülék kijelzője ügyesen el van rejtve a panelen belül, így letisztult és stílusos megjelenést biztosít, amely kiegészíti az Ön által választott belsőépítészeti kialakítást. A LED-kijelző könnyen hozzáférhető, mégis van elrejtve az esztétikus megjelenés érdekében.

Wi-Fi funkció
A Wi-Fi funkció azt jelenti, hogy a Tesla légkondicionálót mobiltelefonnal vagy más okos eszközökkel is lehet vezérelni. Ez növeli a mindennapi kényelmet és rugalmasságot, és nem kell örökké a kanapé mögé esett távirányítót keresgélnie!




Alapadatok


Energia osztály
A++/A+


Kapacítás (Btu)
12000


Hűtőközeg típus
R32


Nominális hűtési kapacítás
3400 W


Nominális fűtési kapacítás
3420 W


SEER
6.1


SCOP
4

Kapacitás
12000BTU


Tápellátás
1130 W / 5.8 A (hűtés)
922 W / 4.7 A (fűtés)


Max. tápellátás
1720 W / 10 A


SEER-SCOP energiaosztály
A++ - 6,1 W/W (hűtés)
A+ - 4,0 W/W (fűtés)


Működési hőmérséklet
0 - 53°C (hűtés)
-20°C - 30°C (fűtés)


Energiafogyasztás (évente, standars teszteredmények alapján)
195 kWh (hűtés)
840 kWh (fűtés)


Páramentesítés
1.2 kg/h


IP védettség
IPX4 (kültéri és beltéri)


Beltéri egység adatai


Modellszám
1170030067G


Beltéri ventilátor mérete
92×578 mm


Ventilátor sebessége


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESLA TT34EX81-1232IAW 3.4 kW, A++/A+ inverteres oldalfali split klímaberendezés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: