Betöltés...

Nasco álló ventilátor 3 sebességfokozattal és oszcilláló funkcióval - fehér és kék - 130 cm, 40w (BBD)

Ár: 10.690 Ft

Érkezett a nyári meleg legjobb ellenszere, a Nasco 16” álló ventilátor! Legyen a meleg napokon otthona vagy munkahelye frissítő oázis, és élvezze a kellemes hűvös levegőt, amit ez a ventilátor kínál. Praktikus, könnyen összeállítható és ideális választás otthoni, irodai használatra, de remekül helytáll éttermekben, klubokban vagy teraszokon is.

Az álló ventilátor nemcsak hatékonyan hűt, de kifejezetten ajánlott azoknak, akik a légkondicionáló berendezésekre érzékenyek. Stabil és strapabíró szerkezetének köszönhetően hosszú távon is kiválóan teljesít. A balesetek megelőzése érdekében a ventilátor rácsozása sűrű és biztonságos.

Főbb jellemzők:
Erős teljesítmény: A Nasco álló ventilátor 40W teljesítményű, így hatékonyan hűt és kellemes levegőt biztosít akár 35 m2-es területen is.Választható sebességfokozatok: A ventilátor 3 fokozatban állítható sebességgel rendelkezik, így Ön maga szabályozhatja a levegő áramlását az igényei szerint.Oszcilláló funkció: Az 30°-os oszcilláló funkció révén a ventilátor hatékonyabban teríti szét a hűvös levegőt a környezetben.Állítható magasság és dőlésszög: A ventilátor magassága 100 cm-től akár 130 cm-ig állítható, így könnyedén beállíthatja a megfelelő magasságot. Emellett a ventilátor fejét függőlegesen is állíthatja 90°-os szögben, hogy a levegő pontosan oda irányuljon, ahova szeretné.Tartós anyagok: A ventilátor tartós ABS műanyagból és fém anyagokból készült, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot nyújt.
Legyen a Nasco 16” álló ventilátor a meleg napok elengedhetetlen kelléke, és élvezze a kellemes hűvös levegőt bárhol is tartózkodjon. Vásárolja meg most, és tegye az idei nyarat felejthetetlenül frissítővé!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Nasco álló ventilátor 3 sebességfokozattal és oszcilláló funkcióval - fehér és kék - 130 cm, 40w (BBD)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: