Betöltés...

Zilan Keverő tállal, 8 impulzus sebesség, 4,5 liter, 1000 W - ZLN3192

Ár: 34.990 Ft

Mindazok számára, akik tökéletes keverőt szeretnének konyhájukba, bemutatjuk a Zilan ZLN3192 modellt, a legjobb választást konyhájába!
Ez a különálló tálas keverőgép nagy teljesítményű 1000 W-os motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen készítsen bármilyen ételt. A 4,5 literes keverőedény térfogatával ez a mixer ideális asszisztens lesz a konyhában, függetlenül attól, hogy milyen alapanyagot készít.
Kiváló minőségű INOX anyagból készült, amely tartósságot és korrózióállóságot biztosít számára. A 8 fokozatú PULSE funkcióval rendelkező forgókapcsoló lehetővé teszi a keverő sebességének precíz beállítását az Ön igényei szerint. A LED jelzőfény még könnyebbé teszi a használatát, míg a biztonsági kapcsolóval ellátott emelőszerkezet garantálja a biztonságot használat közben.
A Zilan ZLN3192 keverővel könnyedén elkészíthet különféle keverékeket, például süteményeket, kenyeret, pizzatésztát, sőt különféle szószokat is. Ez mindenképpen nélkülözhetetlen termék minden konyhában mindazok számára, akik minőségi és megbízható keverőre vágynak.
Ne várjon tovább, szerezze be a Zilan ZLN3192 keverőt, és mindig élvezze a tökéletesen elkészített keverékeket!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Zilan Keverő tállal, 8 impulzus sebesség, 4,5 liter, 1000 W - ZLN3192" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: