Betöltés...

Eta Forrólevegős sütő xxl 7,2 l 216890000

Ár: 31.490 Ft

Forrólevegős fritőzBiztonságos és egészséges főzésFolyamatos hőfokbeállítás 160-220 °C közöttAz időzítő 0-30 percre állítható be, illetve működhet folyamatosan isKönnyen kivehető edény 7,2 l-es űrtartalommalAz üzemelés fény- és hang kijelzéseHőszigetelt fogantyú a biztonságos kezeléshezCsúszásmentes lábak biztosítják a stabilitástMűanyag kivitel, amely csökkenti az égési veszélytBiztonsági hőbiztosítékBiztonsági zár a nem megfelelő összeszerelés ellenEgészséget nem károsító anyagokTápkábel hossza 0,6 mTeljesítmény felvétel 1800 W


ETA Fritta 2168 90000, fekete Forrólevegős sütő
Készítse el kedvenc sült ételeit otthona kényelmében, még egészségesebben. Az ETA Fritta 2168 90000 forrólégsütővel egy szelet lesz a torta! A belső edény tapadásmentes felülettel és bőséges, 7,2 literes térfogattal rendelkezik, ami elegendő a ropogós finomságok elkészítéséhez akár egy nagy család számára is.
Pontosan a tartály nagy térfogatának köszönhetően az olajsütő kis forrólevegős sütőként is használható. Lesz egy időzítő, amely 30 percen belül beállítható. Amint az időzítő lejár, csengőhang szólal meg, és az ETA Fritta automatikusan kikapcsol. Ha tovább kell melegen tartania az ételt, használja a folyamatos működés funkciót. A sütő ezutánfenntartja a beállított hőmérsékletet, amíg ki nem kapcsolja.

Főbb jellemzők:

Forrólevegős sütő az egészséges sütéshez
A klasszikus sütőhöz képest akár 50%-os energiamegtakarítás
Erőteljes, 1800 W-os teljesítmény a gyors és hatékony főzésért
Fokozatmentes hőmérséklet-beállítás 160-220 °C tartományban
Állítható időzítő akár 30 percig


A praktikus ETA Fritta készülék légsütőként és olajsütőként is használható!

Többfunkciós használat
Az ETA Fritta olajsütőt nem csak sült krumpli, hanem hús, hal és fagyasztott félkész termékek elkészítésére is használhatja. Készételek felmelegítésére is kiváló, sőt süteményeket, édes vagy sós pitéket vagy muffinokat is süthetünk vele. Az edényhez egypraktikus sütőkosár is tartozik.



Az ETA Fritta segítségével sok energiát takarít meg
Energiát szeretne megtakarítani? Akkor az ETA Fritta ideális az Ön számára. Vegye ki a sütőkosarat, és használja légkeveréses sütőként. A klasszikushoz képest akár 50%-kal kevesebb energiafogyasztásja van. És kompakt. Könnyedén magaddal vihetedházba, nyaralóra, vagy akár egy lakókocsis nyaralásra.



Kifinomult biztonsági funkciók
A kényelemről és a biztonságról a műanyag kialakítás és a hőszigetelt fogantyú gondoskodik, amely csökkenti az égési sérülések kockázatát, valamint a biztonsági biztosítékok – hőbiztosítékot és biztosítást a helytelen összeszerelés ellen. A csúszásgátló lábak jobb stabilitást biztosítanak a munkafelületen.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Eta Forrólevegős sütő xxl 7,2 l 216890000" című hirdetést látja. (fent)