Betöltés...

Tesla Air 9 Légtisztító (96m²)

Ár: 78.250 Ft

Lélegezd be a friss levegőt, fújd ki megkönnyebbülten. A Tesla AIR9 légtisztító akár 96 m2-es működési hatótávolsággal rendelkezik, így gondoskodik arról, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen.

A Tesla beépített levegőminőség-érzékelőivel a színváltó LED-ikonoknak köszönhetően - a legelterjedtebb levegőminőségi index (AQI) értékeknek megfelelően - bármikor nyomon követheti az aktuális légszennyezettségi szintet.

Az új technológia és az intelligens tervezés együttesen kiváló minőségű teljesítményt eredményez! Ez az új Tesla légtisztító modell elképesztő CADR (Clean Air Delivery Rate) értékekkel büszkélkedhet, óránként 800 m³ tisztított levegőt termelve.

A HEPA aktívszenes szűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat. A különböző szűrési lehetőségekkel ez a Tesla légtisztító modell segít eltávolítani a finom port, a mikrobákat, a polleneket és más olyan részecskéket, amelyeket nem szeretne maga körül tudni.

A Tesla légtisztító szűrői könnyedén felfogják a nem kívánt részecskéket, és eltávolítják azokat az Önt körülvevő levegőből. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlott a szűrőt körülbelül hathavonta cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-kijelző emlékeztet rá.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tesla Air 9 Légtisztító (96m²)" című hirdetést látja. (fent)