Betöltés...

Nagy kapacitású, ultragangos, aromaterápiás levegő párásító távirányítóval, időzítővel és LCD kijelzővel - 3 féle illóolajjal (BB-1791)

Ár: 20.990 Ft

Az LCD kijelzővel ellátott ultrahangos párásító minden otthonban és irodában hasznos lehet, különösen akkor, ha a száraz levegő akadályozza a napi működést. Ionizációs funkciója miatt negatív ionok termelésével csökkenti a ránk káros ionokat (pozitív ionokat) - a levegő könnyűvé és üdévé válik, és ezáltal javul a hangulatunk! Az ionizátor kiváló megoldás lesz, különösen allergiás, asztmás és állandó fejfájásra panaszkodók számára. A belélegzett levegőnk nagyban befolyásolhatja egészségünket, az egész testet érintheti, és felelős a bőrünk, a hajunk és a tüdőink állapotáért. A legveszélyesebb minden, ami szabad szemmel nem látható - por és poratka, kevesen tudjuk, hogy az elektromos készülékek (telefon, TV, számítógép, mikrohullámú sütő, mosógép és még sok más) nagy probléma, pozitív ionok negatív hatást gyakorolnak testünkre, ezért olyan fontos, hogy biztonságos és egészséges levegőt biztosítsunk Önnek és családjának, amelyet az ionizátor garantál. A párásító aromaterápiás funkcióval is rendelkezik. Az intuitív digitális kezelőpanel nemcsak egyszerűvé, hanem kényelmessé is teszi a légnedvesítő működését. A párásító panelje nagyon érzékeny - elegendő egyetlen érintés. A tiszta képernyőn könnyen leolvashatja az eszköz által megjelenített összes paramétert - még nagyobb távolságból is. A készlet tartalmaz egy távirányítót is , amely lehetővé teszi a készülék távvezérlését, ami jelentősen javítja a felhasználói kényelmet. Leírás: tartály kapacitása:  5L maximális szoba mérete:  35 m² párologtatási kapacitás:  akár 300ml/h zajszint:  párásító: igen teljesítmény:  25W párásító tápellátása:  220-240V távirányító tápellátása:  CR2025 elem (tartozék) méretek (szélesség/magasság): 22 x 45 cm kábel hossza: 100 cm készlet súlya: 1,5 kg súlya csomagolással együtt: 1,85 kg A csomag tartalma: párásító távirányító 3 kerámia szűrő 3 illatos olaj

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Nagy kapacitású, ultragangos, aromaterápiás levegő párásító távirányítóval, időzítővel és LCD kijelzővel - 3 féle illóolajjal (BB-1791)" című hirdetést látja. (fent)