Betöltés...

Csendes működésű ultrahangos párásító, aromaterápiás diffúzor - időzítővel, extra nagy tartállyal és légtisztító funkcióval - fekete-szürke (BB-11036)

Ár: 28.990 Ft

Párásító aromás diffúzorral, illatos kapszulákkal Élvezze a friss és illatos levegőt ezzel a korszerű aromaterápiás párásítóval. Most már nem szükséges illóolajokat rakni a vízbe, így védve a lebomlási eszközt. A tok mögött egy lyuk található, amelyet kifejezetten az illatos kapszulák behelyezésére terveztek, és rövid idő alatt élvezheti az illatos levegőt. Többfunkciós, páratartalom-figyelés A higrosztát figyelemmel kíséri a helyiség páratartalmát, és szükség szerint automatikusan be- vagy kikapcsolja a készüléket. Ezzel a funkcióval megtarthatja a helyiség levegőjének optimális páratartalmát. A készülék másik fontos aspektusa az ionizációs funkció, amely nagyon előnyös allergiás, asztmás és gyakran fejfájós emberek számára. Alacsony energiafogyasztás, automatikus kikapcsolási funkció A ház egész területén a levegő hatékonyan és alacsony költséggel hidratálódik az alacsony energiafogyasztás miatt. A nagy űrtartalmú, pontosabban 5,8 literes tartály. Automatikusan leáll, ha a tartály üres, a túlmelegedés vagy a meghibásodás veszélye nélkül. Készenléti módban a párásító képes megjeleníteni az aktuális beltéri páratartalmat. legkényelmesebb páratartalom: 45-65% relatív páratartalom a betegségek szempontjából legkedvezőbb páratartalom: 40-55% relatív páratartalom számítógépek, kommunikációs berendezések, környezeti páratartalom: 45-55% relatív páratartalom bútorok, hangszerek, környezeti páratartalom: 40-60% relatív páratartalom könyvtárak, művészeti galériák, múzeumok, páratartalom: 40-60% relatív páratartalom Leírás: szín: fekete-szürke anyaga: műanyag hatásfok: 300 ml/h víztartály térfogata: 5,8 l zajszint: névleges feszültség: 220-240V frekvencia: 50Hz teljesítmény: 30W méretek (hossz/szélesség/magasság): 15 x 28 x 42 cm kábel hossza: 1,5 m súlya: 2,3 kg súly a csomagolással együtt: 2,5 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Csendes működésű ultrahangos párásító, aromaterápiás diffúzor - időzítővel, extra nagy tartállyal és légtisztító funkcióval - fekete-szürke (BB-11036)" című hirdetést látja. (fent)