Betöltés...

2 db rozsdamentes acélból készült multifunkcionális, kihúzható konyhai rács - polcként, csöpögtetőként és sütőrácsként is használható (BBM)

Ár: 6.990 Ft

Neked is tele van a konyhád mindenféle eszközzel amiket csak ide-oda rakosgatsz? Ezt a  multifunkciós ,méretre állítható rácsot biztosan imádni fogod! Ha épp nem használod, feltekerve  alig foglal helyet .  Egy eszköz, többféle funkció. Ha szeretnéd használhatod  csepegtető, edényszárítóként , de akár a mosogató fölé rakva  moshatsz rajta zöldséget, gyümölcsöt  is.  Sütőbe is teheted , hiszen 200 C°-ig hőálló. Így akár  süthetsz rajta  húst, pizzát... vagy bármit. Csak helyezd egy tepsi fölé – így keringeti a levegőt, és kellemes ropogóssá teszi az ételt. Edényalátét  is jó szolgálatot tehet, a meleg lábost is ráteheted. A termék jellemzői: Multifunkcionális sütőrács 2 db a csomagban Grillen és sütőben is használható Összecsukható és kihúzható Csepegtetőként vagy polcként is megállja a helyét Könnyű tisztán tartani Rozsdamentes acélból Mérete: 28,5x24 cm Mérete kihúzva: 53,5x24 cm Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=mELr3pQU2r4

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 55 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "2 db rozsdamentes acélból készült multifunkcionális, kihúzható konyhai rács - polcként, csöpögtetőként és sütőrácsként is használható (BBM)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: