Betöltés...

WG100 Padlóventilátor Távirányítóval: Azonnali Hűsítés, Energiahatékony, 3 Sebességfokozat és Üzemmód

Ár: 19.390 Ft

WG100 Padlóventilátor Távirányítóval: Azonnali Hűsítés, Energiahatékony, 3 Sebességfokozat és Üzemmód
? Nyári Forróság? Legyen Veled a WG100! ?
Ismerd meg a WG100 padlóventilátor lenyűgöző hűsítő erejét és emeld a hőmérsékleti kényelmed egy új szintre! Egy olyan tökéletes, egyszerű és hatékony eszköz, amely felpezsdíti a levegőt és kellemes frissesség érzetét nyújtja. Legyen szó a nappaliban való pihenésről, az irodában való munkavégzésről vagy a hálószobában való kikapcsolódásról, a WG100 mindig az optimális légáramlatot biztosítja.
? Távirányító: Kényelem a Távolból ?
Ez a padlóventilátor távirányítóval is irányítható a még nagyobb kényelem érdekében. Így nem kell felállnod és a ventilátor paneljén lévő gombokat használnod. Egyetlen távirányítóval az összes funkciót ki- és bekapcsolhatod, anélkül hogy megközelítenéd a készüléket.
? Teljes Rugalmasság: Állítsd Be, Ahogy Neked Jó! ?
A WG100 nemcsak optimális teljesítményt nyújt, hanem rendkívül rugalmas is. Szabadon állíthatod a magasságát, a fej automatikus ingázását és a billenési szögét, hogy a friss levegőt egyenletesen szétoszthasd magad körül. A 3 sebességfokozat és az előre programozott 3 üzemmód lehetővé teszi, hogy a ventilátort még inkább a környezeti feltételekhez igazítsd.
? Műszaki Jellemzők ?

Típus: padlóventilátor
Távirányítás: igen
Időzítő: igen
Dimenziók: 52 x 14 x 44 cm
Ventilátor átmérő: 40 cm
Teljesítmény: 45W
Sebességfokozatok: 3
További üzemmódok: 3
Automatikus fejingázás
Fejszög-állítás
Ventilátorburkolat eltávolítása: igen

? Miért érdemes választani a WG100 padlóventilátort? ?
Ha egy olyan padlóventilátort keresel, amely energiatakarékos, de ugyanakkor erős hűsítő teljesítménnyel rendelkezik, és még távirányítással is irányítható, akkor a WG100 az ideális választás számodra. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy magasabb szintre emeld a hőmérsékleti kényelmedet ebben a forró nyári időszakban!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "WG100 Padlóventilátor Távirányítóval: Azonnali Hűsítés, Energiahatékony, 3 Sebességfokozat és Üzemmód" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: