Betöltés...

Vento 40 cm 50W INOX króm padlóventilátor 40 cm INOX króm 3846

Ár: 33.370 Ft

 
Vento 40 cm 50W INOX króm padlóventilátor 40 cm INOX króm
 
A vékony, modern padlóventilátor olyan készülék, amelynek minden házban, irodában vagy üzletben jelen kell lennie - tökéletes megoldás minden olyan helyre, amely erősen ki van téve a napfénynek. A levegő forgását okozza, a meleg levegőt sokkal hűvösebb szellőre cseréli. Véleményünk szerint a Vento gazdaságosabb, olcsóbb és könnyebben használható alternatívája lehet a légkondicionáló használatának.

Vento ventilátor keresése közben biztosan meg kell néznie a Vento padlóventilátor műszaki adatait, különösen azokat, amelyek megerősítik a termékünk legmagasabb minőségét:
- Teljesítmény: 220-240V/50Hz,
- motorteljesítmény: 50W,
- ventilátor átmérője: 40 cm,
- talp átmérője: 40 cm,
- ventilátor magassága: állítható, 100 cm - 135 cm,
- anyag: INOX
- súly: 6,40 kg.
A Vento padlóventilátor fényes, fémes színével a minimalizmus tiszta definíciója. Ez a krómozott ventilátor stabil talppal, állítható lábbal és fémketreccel borított ventilátorral készült. A Vento fő teste sima, nincsenek rajta gombok - ezeket mind elrejtették. Ha be- vagy kikapcsolni szeretné, három fordulatszám-szint közül választani vagy a ventilátor mozgását rögzíteni szeretné, az összes szükséges gomb a ventilátor mögött található. Ez a tervezési választás könnyű vezérlést eredményez, lehetővé teszi a ventilátor magasságának beállítását és a légáramlat erősségének növelését.

A fém, krómozott Vento padlóventilátor biztonságos, tartós anyagokból készült. Az 50W-os ventilátor eredeti kartondobozban van elhelyezve, amelyben a használati útmutató is megtalálható.
 
A doboz méretei 46 cm x 16 cm x 60 cm.
Súly a dobozzal együtt: 7,10 kg.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vento 40 cm 50W INOX króm padlóventilátor 40 cm INOX króm 3846" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: