Betöltés...

Amzchef 5003-GA Turmixgép

Ár: 32.330 Ft

Az AMZCHEF 5003-GA turmixgép egy sokoldalú készülék, amely megkönnyíti a különféle ételek és italok elkészítését. Hordozható 600 ml-es turmixpalackkal is rendelkezik, így akár azonnali turmixokat is készíthet a munkába menet. Ideális azok számára, akiknek fontos az egészséges életmód.

Az 1200 wattos összteljesítménynek köszönhetően a turmixgép lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb összetevőket őrölje meg - a puha gyümölcsöktől a kemény diófélékig. A 26 000 fordulat/perces fordulatszám gyors és egyenletes turmixolást biztosít, így bársonyosan sima turmixokat, szószokat vagy krémeket készíthet.

A hat 3D rozsdamentes acélból készült penge örvényt hoz létre turmixolás közben a jobb eredmények érdekében, és biztosítja, hogy minden összetevő alaposan elkeveredjen. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletes állagú ételeket és italokat készíthessen, és megakadályozza a bosszantó leállásokat például a humusz turmixolásakor.

Az AMZCHEF 5003-GA egyedülálló módon kétféleképpen is turmixolhat - mind az 1,85 literes csészében, mind a hordozható palackban. Ezáltal a turmixgép rendkívül funkcionális és a legkülönbözőbb igényekhez igazítható - a nagy adagok elkészítésétől kezdve a kedvenc italok kényelmes magávalviteléig útközben is.

A turmixgépet az egyszerű használatot szem előtt tartva terveztük. A kényelmes kezelőpanel lehetővé teszi, hogy a beállításokat gyorsan az igényeihez igazítsa, így a használata intuitív és szórakoztató.




Tartalmazza a
Turmixgép
Fedél
Fedél dugó
Stuffer
Hordozható 600 ml-es keverőpalack

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Amzchef 5003-GA Turmixgép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: