Betöltés...

Lauben 2500WT Forrólevegős Fritőz 2.5l, Fehér

Ár: 34.860 Ft

Tudja, hogy mire gondol mindenki elsőre, amikor a sült ételek kerülnek szóba? Diéta. Ez ugyanis szinte kizárólag egészségtelen szokott lenni. Ha azonban ehhez az egyenlethez hozzáadja a Lauben forró levegős fritőzt is, tiszta lelkiismerettel élvezheti kedvenc ropogós ételeit.

A Lauben Hot Air Fryer ugyanis az ételt minden irányból melegítő forró levegő keringésének elvén működik, és így nincs szükség szinte semennyi olajra. A szagszűrőnek köszönhetően elfelejtheti az általában a sütést kísérő kellemetlen szagokat is. Az ételt a bekapcsolását követően azonnal beteheti a fritőzbe, nem kell semmire se várnia. A sütő a 360°-os forró levegő keringetés elvén működik. A benne készített ételek így nem zsírosak, ugyanakkor nem veszítik el ropogóságukat, ízüket vagy illataikat, és sokkal egészségesebbek.

Amikor a Lauben forró levegős fritőzzel készíti az ételeit, a felhasznált hozzávalók függvényében 8 üzemmód közül választhat. Ha nem választ közülük, saját preferenciái szerinti hőmérsékletet és sütési időt is beállíthat. Akárhogy is - legyen szó akár szalonnáról angol reggelihez, garnélarákról tempurában vagy tisztességes házi hasábburgonyáról - az eredmény mindig egyenletesen átsült és ropogós hozzávalók.

A fritőz a jól áttekinthető érintőképernyőnek köszönhetően nagyon egyszerűen működtethető, és a fő részei mosogatógépben is elmoshatók. Nagyra fogja értékelni az ízléses, minimalista dizájnt is.

Többfunkciós használat
A Lauben Hot Air Fryer készülék esetében az egyes összetevők sajátosságaira tekintettel 8 előre beállított sütési üzemmód közül választhat. Az alábbi üzemmódok közül választhat: Hasábburgonya, Szalonna, Csirkecomb, Garnélarák, Steak, Sütemények, Zöldségek, Halak. Ha egyik felkínált változat sem felel meg, semmi baj. Az érintőképernyőn könnyen beállíthatja saját maga a hőmérsékletet és a főzési időt. Bárhogyan is dönt, az eredmény mindig tökéletesen hőkezelt és ropogós étel lesz.

Egészséges sütés
A sütés szerves része a sok zsiradék, ezért gyakran igyekszünk elkerülni ezt a csábító ételkészítési módot. A Lauben forró levegős fritőzzel tiszta lelkiismerettel élvezheti ki kedvenc ételeit. A forró levegő 360°-os forgatásának köszönhetően zsiradék nélkül is elkészítheti. Az étel soha nem lesz benne zsíros, ugyanakkor megőrzi a ropogóságát, ízét, aromáját és megfelelő állagát.

Könnyű kezelés és karbantartás
A fritőz kezelése intuitív, és bárki könnyedén megbirkózik vele. A kívánt módot az érintőképernyőn állíthatja be, amelyen egyúttal a hőmérsékletet és az elkészítési időt is ellenőrizheti. Ezen kívül a kijelzőt annak tökéletes dőlésszögének köszönhetően mindig kényelmesen láthatja. A sütőedény praktikus fogantyúnak köszönhetően könnyen megfogható, és az étel elkészítését követően egyszerűen rábízható a mosogatógépre. Ha nem szereti használati útmutatókat tanulmányozni, minden bizonnyal élvezni fogja a QR-kód beolvasásával elindítható oktató videót.

Digitális érintőképernyő
Egyszerű és intuitív kezelés. A megdöntött kijelzőnek köszönhetően kényelmesen figyelemmel követheti a hőmérsékletet és a sütés folyamatát.

8 beállítható üzem
A hasábburgonyától a garnélarákig. Válassza ki, mit szeretne főzni, majd indítsa el a folyamatot egyetlen gomb megnyomásával.

Kézi beállítás lehetősége
Ha a felkínált üzemmódok közül egyik sem felel meg, a hőmérsékletet és a sütési időt saját igényei szerint is beállíthatja.

Könnyen tisztítható és kezelhető
Az ételek egy könnyen megfogható és kivehető edényben készülnek. Ezután egyszerűen mossa el mosogatógépben.

360° -os forró levegő keringetés
Az étel mindig egyenletesen sült és megfelelően ropogós kivitelű.

Oktató videó
A fritőz működése a QR-kód beolvasása után lejátszásra kerülő oktató videóból könnyen megérthető.

Sütő funkció
A fritőz kiváltja a sütő vagy akár az ételmelegítés funkciót is.

Biztonság és automatikus kikapcsolás
Az automatikus kikapcsolás funkció megakadályozza az ételek leégését, és a Cool Touch markolatnak köszönhetően ön sem égeti meg magát.

Műszaki adatok:
- Feszültség: 220 – 240 V, 50/60 Hz
- Teljesítmény: 1300 W
- Űrtartalom: 2,5 l
- Beállítható hőmérséklettartomány: 80 °C - 200 °C
- Időkapcsoló: 0-60 perc
- Kijelző: digitális, érintő
- Méretek: 33 × 26 cm
- Kábel: 80 cm

A csomagolás tartalma
- Olajsütő
- Használati útmutató



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Lauben 2500WT Forrólevegős Fritőz 2.5l, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: