Betöltés...

Lauben 2000SB Kontakt grillsütő

Ár: 40.490 Ft

2 az 1-ben és 1500 cm2 területenKontaktgrill sütéshez, melyet vízszintes helyzetbe helyezés után 1500 cm2 grillezőfelületű, teljes értékű asztali grilllé alakíthatunk.
A hőmérséklet mindkét főzőlapon egymástól függetlenül beállíthatóMindkét főzőlap saját termosztáttal rendelkezik, mindegyik más kívánt hőmérsékletre állítható. Így többféle ételt készíthet egyszerre.
Mosogatógéphez alkalmasMindkét grilllap kivehető és mosogatógépben mosható.
Állítható hőmérséklet 60 - 230 °CA kívánt hőmérsékletet a forgatógombbal 60 - 230 °C tartományban állíthatja be, minden főzőlaphoz külön.
IdőzítőEgyszerűen beállíthatja a kívánt főzési időt a megfelelő gombbal, és egy riasztás figyelmezteti, amikor a főzés befejeződött.
CsepptálcaAz előkészítés során a felesleges zsírok és folyadékok a kivehető csepptálcába ürülnek.
Elegendő teljesítmény és gyors fűtésA 2000 W-os teljesítménynek köszönhetően a grill nagyon gyorsan felmelegszik, és még az intenzív, magas hőmérsékleten sütést igénylő steakeket is megbirkózik.
Átlátszó LED kijelzőA grill működtetése is nagyon egyszerű a LED kijelzőnek köszönhetően, amely a grillezés során minden szükségeset jelez.
Biztonsági zárA grill kinyitás elleni zárral van felszerelve, és biztonságosan szállítható.
Design Cool Touch fogantyúA grill fogantyúja fa megjelenésű, Cool Touch funkcióval ellátott dizájner fogantyú.
Lejtő a zsír leeresztéséreAz állítható lábaknak köszönhetően még nagyobb lejtő alakítható ki a még jobb lé- és zsírelvezetés érdekében.
Függőlegesen tárolhatóHelyet takarít meg a konyhában.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Lauben 2000SB Kontakt grillsütő" című hirdetést látja. (fent)