Betöltés...

Concept GE2010 Elektromos Kontakt Pannini 3 in 1 Grillsütő

Ár: 64.670 Ft

Szeretne egy szaftos steaket, ropogós zöldségeket, paninit vagy sült gofrit készíteni amikor csak kedve tartja? Mindezen finomságok elkészítéséhez csak egy 3 az 1-ben elektromos grillsütőre van szüksége.

A kontakt grillünk BBQ funkcióval rendelkezik. Egyszerre két nyitott tányéron is grillezhet. Az egyik oldalon zöldségek, a másikon szaftos sertésnyak. Vegetáriánusoknak és húsimádóknak egyaránt készítesz ételeket. A sima tányérok segítségével angol reggelit szolgálhat fel illatos, ropogós szalonnával és tükörtojással, valamint burgonyás palacsintával vagy palacsintával, amely nem ragad a felülethez.

Tökéletes steakek. Legyen grillmester. Marhahús, sertéshús, csirke, pulyka, hal - mit szeretne? A grilllapokon történő ételkészítéskor a felesleges zsiradék a tartályba folyik, így biztosítva a valódi grillezést, nem pedig a párolást. Szereti az olasz panini ízét? A készülék mozgatható fedőlapjának köszönhetően mostantól otthonában is elkészítheti ezt a finomságot.

A 2000 wattos teljesítmény lehetővé teszi, hogy a lemezek gyorsan felmelegedjenek és tökéletesen megsüssék a steakeket. A hőmérséklet-szabályozóval fokozatmentesen beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet a különböző zöldségek, húsok, gyümölcsök és egyebek elkészítéséhez. Soha többé nem égnek meg a steakek vagy nem lesznek eléggé átsültek: az időzítő jelzi, ha a beállított idő letelt. A lemezek kiváló minőségű tapadásmentes felülete hosszú élettartamot biztosít a készüléknek.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Concept GE2010 Elektromos Kontakt Pannini 3 in 1 Grillsütő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: