Betöltés...

HoMedics AP-DT10WT Total Clean Légtisztító (12m²)

Ár: 38.240 Ft

Az allergiások és a levegőben lévő részecskékkel szemben érzékenyek számára a HoMedics TotalCleanTM asztali légtisztító valódi megoldást jelenthet akár az otthonukban, akár egy irodában. A készülék HEPA típusú szűrővel rendelkezik, amely eltávolítja a levegőben lévő allergének akár 99%-át akár 0,3 mikron méretig.A tisztább levegőjű otthonokért.
A HEPA típusú szűrő eltávolítja az allergének 99%-át a helyiség levegőjéből akár 0,3 mikron méretig. Port, polleneket, füstöt, penész spórákat és a poratkák táplálékát képező emberi és állati hámsejtekből álló bőrpelyheket.
A HoMedics légtisztító HEPA típusú szűrői egyszerűen eltávolíthatók, tisztíthatók és cserélhetők. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében javasolt a szűrőt évente cserélni.Légtisztító vásárlása esetén javasoljuk, hogy először határozza meg a helyiség alapterületét, és hasonlítsa össze a légtisztítók CADR adatait. Részletesen a füst a por és a pollen tiszta levegő szállítási arányát, valamit a kombinált CADR értéket. Minél nagyobbak ezek a számok, a készülék annál gyorsaban tisztítja meg a helyiség levegőjét. 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "HoMedics AP-DT10WT Total Clean Légtisztító (12m²)" című hirdetést látja. (fent)