Betöltés...

Lafe GFB-003 Gofrisütő

Ár: 16.460 Ft

LAFE GFB-003 gofrisütő 1400W

Lafe GFB-003 gofrisütő - finom és ropogós gofri az otthonában

Szereted a gofrit, de nem engedheted meg magadnak, hogy minden nap ellátogass a cukrászdába? Vagy talán a gofrit a tenger melletti nyaraláshoz köti? A Lafe gofrisütőnek köszönhetően bármikor felidézheti az ünnepi emlékeket. Élvezze az aranyszínű és ropogós gofrit otthonában, amikor csak akarja. A Lafe gofrisütővel gyorsan elkészíthet finom gofrit reggelire, gyermeke születésnapjára vagy baráti találkozóra. A készülék kis méretei miatt bármilyen konyhapulton elfér.

- Hűvös fogantyú.
- Tapadásmentes bevonat.
- Nagy teljesítmény, 1400 W.
- Készenléti LED-ek


Mindig tökéletesen elkészített
A tökéletes gofri titka egy jó gofrisütőben rejlik. A Lafe készülék erős, 1400 W-os melegítővel van felszerelve, ennek köszönhetően az otthoni gofri egyenletesen sül. A hőálló fogantyú véd az égési sérülésektől.

Könnyen tisztítható
Felejtsd el a készülék kemény és időigényes súrolását a megsült sütemény felett. A Lafe gofrisütő lapjait speciális tapadásmentes kerámia bevonat borítja, ami megkönnyíti a készülék tisztán tartását

Rendkívül egyszerű kezelés
A Lafe gofrisütő nagyon egyszerű használni. Két telepített vezérlő dióda jelzi a készülék állapotát: a piros azt jelzi, hogy a készülék csatlakozik a hálózathoz és melegszik, míg a zöld lámpa azt jelzi, hogy a melegítőlapokon már lehet tésztát önteni kedvenc gofrijára. A készülékkel egyszerre két gofri süthet.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Lafe GFB-003 Gofrisütő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: