Betöltés...

Teesa TSA3225 1000W 2 szeletes Rozsdamentes acél gofri készítő

Ár: 13.406 Ft



Teesa TSA3225 gofri készítő
Váratlan vendégek látogattak meg, vagy esetleg kedveskedni akar önmagának és szeretteinek? Most gyorsan és egyszerűen feladhatja a bolti süteményeket, és elkészíthet egy finom desszertet. Ez a Teesa gofrisütőnek köszönhetően lehetséges. A készülék lehetővé teszi két gofri egyidejű elkészítését , és az 1000 W teljesítménynek köszönhetően egy szempillantás alatt felmelegszik - ez azt jelenti, hogy nagyon gyorsan képes lesz nagy mennyiségű ebből a finomságból elkészíteni.
A Teesa gofrisütőt úgy tervezték, hogy tiszta öröm legyen használni. Az eszköz egyik előnye a teflon bevonat , amely a lemezeket eltakarja, megakadályozva a tészta tapadását . Kényelmes működést is biztosítanaknem fűtési fogantyú és mutatók tájékoztatnak kapcsolat teljesítmény és készen áll a munka . A Teesa nemcsak a kényelemről szól, hanem a biztonságról is. Ezért a gofrisütőt csúszásmentes lábakkal és túlmelegedés elleni védelemmel látták el . A készülék előnye a felépítése is. A rozsdamentes acél ház nemcsak tartós, de tökéletesen illeszkedik a konyhai dekorációhoz is. Ezenkívül a gofrisütő függőlegesen is elhelyezhető, így a munka befejezése után könnyen megtalálhatja a számára a helyet a szekrényben vagy a pulton.
Próbálja ki még ma a Teesa gofrisütőt, és élvezze az ízét!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Teesa TSA3225 1000W 2 szeletes Rozsdamentes acél gofri készítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: