Betöltés...

Tristar KA-5266 Kerámia hősugárzó és párásító

Ár: 26.790 Ft

Módot keres arra, hogy úgy fűtsön egy szobát, hogy a levegő ne legyen közben száraz? Akkor a Tristar KA-5266 kerámia fűtő és párásító tökéletes az Ön otthonába. Az 1800 W-os teljesítménynek köszönhetően a szoba pillanatok alatt felmelegszik. Ráadásul a fűtőtest 2 különböző hőfokozatú, a mellékelt távirányító pedig extra kényelmet biztosít, hiszen nem kell többé felállnia, hogy beállítsa a fűtőtest beállításait. A hő egyenletesen oszlik el a szobában, mivel a fűtőtest oszcillálni tud.Kerámia fűtőtestA Tristar elektromos fűtőtest és párásító tökéletes, ha egy helyiséget gyorsan fel kell melegíteni. A fűtőtest hosszabb ideig használható, mert biztonságos módon melegít. A fűtőtestet a túlmelegedés és a billenés elleni védelem miatt is biztonságosan lehet használni.PárásítóNormális esetben, amikor fűtőtestet használ, a levegő gyakran kiszárad. Ez a fűtőtest beépített párásítóval rendelkezik, így egyszerre fűthet és párásíthatja a helyiséget! Ennek eredményeképpen soha többé nem fog szenvedni a szárazságtól, így a fűtőtest ideális egy kis irodai helyiségbe.12 órás időzítő funkcióAz időzítő funkciónak köszönhetően aggodalom nélkül bekapcsolva hagyhatja a fűtőtestet. Kikapcsol, amint az Ön által beállított időzítő elkészül. Az időzítő akár 12 órára is beállítható. A beépített fogantyú biztosítja a fűtőtest könnyű mozgatását.

Jellemzők:
Fűtőtest és párásító egyben, nincs többé száraz levegő a helyiség fűtésekorTartalmazza a távirányítótA fűtőberendezés túlmelegedés- és billenésgátlóval rendelkezik, így mindig biztonságosan használhatóAz időzítő akár 12 órára is beállítható90°-os oszcillációs funkcióMűszaki adatok:
Vezérlőpanel: DigitálisElhelyezés: ÁllóTurbó funkció: IgenLCD kijelző: IgenAlkalmas nedves helyiségekbe: NemIdőjárásálló: NemMaximális folyamatos hőteljesítmény: 1,5 kWFűtési tartomány: 20 m²Feszültség: 240 VFrekvencia: 50/60 HzZajszint: 56 dBTápkábel hossza: 1,6 mSzín: FehérMéretek: 19,8 x 15,3 x 30,5 cmCsomagtartalom:
Elektromos fűtőtestTávirányító

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tristar KA-5266 Kerámia hősugárzó és párásító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: