Betöltés...

Gotie GKE-200S Elektromos ágymelegítő - Szürke

Ár: 17.810 Ft

Az elektromos takarók alkalmazása
Az elektromos takaróknak számos felhasználási módja van. Az elsődleges a termoterápia - a gyógyulás hővel történő támogatása. A melegítő takarón való alvás közben izomfűzőnk ellazul, ami enyhíti a reumatikus tüneteket. A megfelelő hőmérséklet csökkenti a stressz-szintet is, és lehetővé teszi, hogy alvás közben teljesen ellazuljunk. Az elektromos takarókat idős és legyengült emberek számára is ajánlják, akik a hideget jobban érzik. Ősszel és télen viszont lehetővé teszik a fűtés megtakarítását.

Puha, meleg és kellemes
A GOTIE elektromos takaró kiváló minőségű gyapjúból készült. Az anyag puha és kellemes tapintású. A tárolást megkönnyíti a mellékelt fedél.

Kiterjedt funkcionalitás
A 10 fokozatú hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi a készülék optimális működési feltételeinek kiválasztását. Az akár 10 órás időzítő biztosítja a biztonságos alvást. A levehető zsinór lehetővé teszi a takaró mosógépben való mosását.

Intuitív működés
A GOTIE elektromos takaró egy többfunkciós távirányítóval működtethető. A világosan felcímkézett gombok és az áttekinthető kijelző triviálissá teszi a kezelést.

Biztonságos használat
A takaró túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva. Az automatikus kikapcsolás lehetővé teszi a kényelmes éjszakai használatot. A fűtőszálak biztonságosan szigeteltek és be vannak varrva a készülék belsejébe.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gotie GKE-200S Elektromos ágymelegítő - Szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: