Betöltés...

Gorenje TH62E4X beépíthető Páraelszívó

Ár: 45.320 Ft

Hatékony légtisztító
A szűrők speciális habja eltávolítja az összes zsír és egyéb szennyeződés akár 98%-át. Ezzel lényegesen frissebb és tisztább a levegő a konyhában.

A keringető páraelszívók beszívják a gőzzel és szaggal telített levegőt, megszűrik és visszavezetik a konyhába.
A recirkulációs elszívó a szűrőn keresztül szívja be a gőzt és a főzésszaggal szennyezett levegőt, és tiszta levegőt juttat vissza a konyhába. Ha nincs lehetőség kipufogócsövek felszerelésére, akkor alternatív lehetőség a levegő keringtetés. Ebben az esetben a levegő egy szénszűrőn halad át, amely eltávolítja a főzés során keletkező gőzt és szagokat, és a tiszta levegő visszakerül a konyhába. A recirkulációs páraelszívókat könnyű felszerelni, és általában olyan lakásokban használják, ahol a kipufogócsövek felszerelése rendkívül nehéz. A szénszűrőt évente egyszer vagy kétszer kell cserélni, attól függően, hogy milyen gyakran használják a páraelszívót.

Csendes működés
A teljesítmény és a design mellett egy páraelszívó kiválasztásánál fontos szempont a készülék zajszintje is. A Gorenje csúcs modelljei szigetelésük miatt szupercsendes működésre képesek, a zajszintjük ennek megfelelően nagyon alacsony.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje TH62E4X beépíthető Páraelszívó" című hirdetést látja. (fent)