Betöltés...

Clatronic HL 3763 Hősugárzó

Ár: 29.420 Ft

Kellemes melegség vagy frissítő szellő – a Clatronic praktikus kerámia HL 3763 hősugárzója optimális légkeringést és hordozható meleget biztosít otthon vagy az irodában. A hősugárzó egyik oldalról a másikra forog a széles és egyenletes hőelosztás érdekében. Szükség esetén az oszcilláció kikapcsolható.

A PTC kerámia fűtőelem segítségével egészségesen, biztonságosan, halkan és hatékonyan fűthet. Az alacsony porképződésnek, a gyorsabb és hatékonyabb fűtésnek és a hosszú élettartamnak köszönhetően egy robusztus és érzéketlen készüléket kap, amely könnyedén felfűti a kívánt helyiségeket.

Vezérelje egyedileg a készüléket igényeinek megfelelően az érzékelős érintésvezérlő panellel. Természetesen a HL 3763 -at kényelmesen, a kanapéról is működtetheti az infravörös távirányítóval.

A készülék a biztonságos állvánnyal, masszív fogantyúval, biztonsági érintkezőkapcsolóval és a túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik.

Állítsa be a következő elemeket a Sensor Touch vezérlőpulton:LED kijelzőSzobahőmérséklet (15-35°C)12 órás időzítőOszcillációAlvó üzemmód (elhalványított kijelzővel működik)Fokozat (1000 / 2000 watt)Hideg levegő (ventilátor)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Clatronic HL 3763 Hősugárzó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: