Betöltés...

Whirlpool WHBS 93 F LE X Ferdesíkú páraelszívó, 720 m3/óra, B energiaosztály

Ár: 145.090 Ft

A hatékony levegőszívásnak nem kell zajosnak lennie. A Zen Mode funkcióval igazán pihenhet főzés közben, hiszen a készülék halkabb működése csak egy gombnyomásnyira van.

Hosszú élettartamú, kiváló fényrendszer
Hosszú élettartamú világítási rendszer, amely energiát és költséget takarít meg. A LED-es világítás 10-szer tovább tart, mint a hagyományos izzók, és 90%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

Állítsa be a teljesítményt igényeinek megfelelően
Kapcsolja be a maximális teljesítményt erős vagy kellemetlen szagok esetén, és csökkentse azt lassú és pihentető főzés közben. Ezzel a 4 fokozatú páraelszívóval az Ön igényei szerint állíthatja be a teljesítményt.

Ismerje meg a szagmentes főzést
Ne aggódjon a hús, a fokhagyma vagy akár a legtöbb aromás fűszer sütéséből származó szagok miatt. Ez a Whirlpool páraelszívó elszívás-fokozóval rendelkezik, amely biztosítja az ideális szageltávolítást és a levegő kiváló szűrését.

Tökéletes időzítés
Jobban irányíthatja az időt az intuitív időzítővel. Állítsa be a percek számát, és miután lejár, a páraelszívó automatikusan kikapcsol.

Jellemzők:
- Színe: ezüst
- Típus: Kürtős
- Maximális elszívási teljesítmény (légkivezetésnél): 713 m3/óra
- Fokozatok száma: 3 fokozat
- Megvilágítás: LED
- Zajszint: 69 dB
- Szélesség: 90 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Whirlpool WHBS 93 F LE X Ferdesíkú páraelszívó, 720 m3/óra, B energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: