Betöltés...

Candy CSO 1295TW4/1-S Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1200 ford./perc, 16 program, Active Motion, Simply-Fi, B energiaosztály

Ár: 119.990 Ft

Az új Active Motion technológia fokozza a mosószer tisztítási hatékonyságát azáltal, hogy a dob forgási sebességét több fokozattal emeli, lehetővé téve a mosási eredmények javítását, időt takarítva meg és csökkentve a gép rázkódását.

Az intelligens ellenőrzés funkcióval egyszerűbb karbantartani készülékét, ezáltal hosszabb élettartamot biztosíthat mosógépének. Az állapot ellenőrzésével figyelemmel kísérheti a készülék állapotát és információt kaphat róla. Hibajelzés vagy meghibásodás esetén az intelligens útmutató segít Önnek azonosítani a hibát és megoldást javasol.

A My Statistics statisztikáknak köszönhetően ellenőrizheti a leggyakrabban használt programokat, és megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja mosási szokásait.

Minimalizálja a víz- és energiafogyasztást! A készülék automatikusan érzékeli a behelyezett ruhaneműk súlyát, és ahhoz mérten allítja be a felhasználandó víz- és energia mennyiségét.

Késleltetett indítással a mosási program akkor indul, amikor önnek A késleltetett indítás lehetővé teszi a mosási ciklus kezdetének programozását maximum 24 órás késleltetéssel. Nem kell többé aggódnia a gépben hagyott nedves ruhanemű által keltett kellemetlen szagok miatt.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 64 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy CSO 1295TW4/1-S Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1200 ford./perc, 16 program, Active Motion, Simply-Fi, B energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: