Betöltés...

Fali Hősugárzó Távirányítóval Időzítővel Digitális Kijelzővel 2000 W PTC-3000A

Ár: 25.900 Ft

Fali Hősugárzó Távirányítóval Időzítővel Digitális Kijelzővel 2000 W PTC-3000A

Ismerje meg a Falra szerelhető r-t, a modern és hatékony fűtőberendezést, ami optimális helykihasználást biztosítva egyszerűen falra szerelhető. Ez a készülék tökéletes választás azok számára, akik gyors és hatékony fűtést szeretnének otthonukban vagy irodájukban.

A Fali PTC Fűtő 220V-240V feszültségen és 50Hz-60Hz frekvencián működik, biztosítja a megfelelő energiát a hatékony fűtéshez. A 2000W teljesítményével gyorsan felmelegíti a teret, és a két különböző fűtési beállítással (1000W/2000W) könnyen alkalmazkodik az egyéni igényekhez.

Az előre beállítható időzítővel akár 8 órán keresztül is beállíthatja a fűtési időt, így energiát takaríthat meg. A ventilátor/warm/hot wind módok segítségével pedig könnyen váltogathat hőmérsékleti beállításokat. A távirányítóval való vezérlés kényelmes és könnyen elérhető, a falra szereléshez szükséges kiegészítők pedig a csomag részét képezik.

Az LCD kijelzővel felszerelt Fali PTC Heater kényelmes és modern megoldás a fűtésre, a biztonságot is szem előtt tartja. Az intézett túlmelegedés elleni védelemmel biztosítja, hogy a készülék mindig biztonságosan működjön.

A Fali PTC Fűtő elegáns és praktikus fűtési megoldás, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és kiválóan alkalmazkodik az egyéni igényekhez. Bízza a fűtés kényelmét és hatékonyságát a Wall Mounted PTC Heaterre, és élvezze a meleget a hidegebb időszakokban!

További információ:

Minimális fűtési teljesítmény: 1000 W
Maximális fűtési teljesítmény: 2000 W
Javasolt fűtési terület: 25 négyzetméter
Hőmérséklet üzemmód: Igen
Automatikus lekapcsoló rendszer
Túlmelegedés elleni védelem
Ventilátor használata a környező levegő keringetéséhez

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Fali Hősugárzó Távirányítóval Időzítővel Digitális Kijelzővel 2000 W PTC-3000A" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: