Betöltés...

MPM MPM-60-OM-35 FEKETE

Ár: 52.211 Ft

Az MPM 60-OM-35 páraelszívó egy kiváló minőségű és hatékony eszköz, amely segít fenntartani a tiszta és friss levegőt a konyhádban. Az elegáns fekete színű kialakításával és kompakt 60 cm-es szélességével tökéletesen illeszkedik bármilyen modern konyhai környezetbe.

Ez a páraelszívó rendkívül erős teljesítménnyel büszkélkedhet. Akár 325 m3/h légáramlást is képes biztosítani, így hatékonyan elszívja a főzés során keletkező gőzöket, szagokat és zsírokat. Legyen szó egy könnyű reggeliről vagy egy összetett vacsorakészítésről, ez a páraelszívó mindig gondoskodik arról, hogy a konyha friss és tiszta legyen.

A MPM 60-OM-35 páraelszívó 3 különböző sebességfokozattal rendelkezik, amelyeket könnyen beállíthatsz az igényeidnek megfelelően. A lassú sebesség ideális az alacsonyabb szintű főzéshez, míg a magasabb sebességfokozatokat a intenzívebb főzési tevékenységekhez javasoljuk. Ezzel a rugalmas funkcióval mindig könnyedén szabályozhatod a páraelszívó teljesítményét a konyhai tevékenységedhez igazodva.

Ezenkívül a MPM 60-OM-35 páraelszívó könnyen kezelhető és karbantartható. A beépített világításnak köszönhetően jobb látást biztosít a főzőfelületen, így könnyedén nyomon követheted az étel elkészítését. A páraelszívó rendszeres tisztítása is egyszerű, így mindig fenntarthatod a kiváló teljesítményt és hosszú élettartamot.

Válaszd az MPM 60-OM-35 páraelszívót, hogy a konyhádban mindig friss és tiszta levegőt élvezhess. A fekete színű, kompakt kialakítás, a nagy teljesítmény és a könnyű kezelhetőség tökéletes választás a modern otthonokban.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MPM MPM-60-OM-35 FEKETE" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: